Szüleimnél magenta van. Nekem akkor volt T, amikor még műholdon át is nyomták.
Sajnos, úgy tűnik, hogy a Telekom a felhasználóihoz olyan dobozokat tesz ki, amik az ipari hulladék kategóriát sem érik el.
A műholdvevőm (valami Sagem izé a Telekom jóvoltából) annakidején 30%-os valószínűszínűséggel tudott lefagyni csatornaváltáskor, vagy kikapcsolás után. Ilyenkor áramtalanítani kellett, mert nem volt rajta reset gomb, és semmire sem reagált.
Jelenleg olyan cucc van itt a házunkban, amit még a Digi rakott ide. Most már One (hogy miért nem tud egy magyar szolgáltató magyar nevet választani magának!?!?!?!?)
A doboz egyik kimenete a LAN, a másik pedig egy F csatlakozós koax, ami DVB-T jelet küld a TV-nek (akár többnek is, hehehe... 😃 ). Nincs ótvar settop box a TV mellett, ami használhatatlanná teszi a TV többletszolgáltatásait, lefagy, hogy ne működjön, a csatornaváltást a TV távirányítóján lehet intézni, a csatornák sorrendje ennek megfelelően szabadon változtatható a TV-n, van műsorújság a TV-n, be tudom állítani, hogy fölvegyen-e valamit, és ilyen nyalánkságok. Egyszóval tudjuk használni a TV szolgáltatásait, nincs egy hangszórós monitor szintjére lebutítva.
Nem szoktam újraindítani semmit sem, csak akkor, ha szétszedem a rendszert átkábelezni.
Vagy olyan hosszú áramszünet van, hogy kimerül az UPS akksija.
a mester a routeren nem látjuk, mikor indul a "rendszer", mikorra tölti be a router beállításait, mikorra csatlakozik a szolgálgatóhoz. Itt csak azzal szembesülünk, hogy "még mindig nincs net".
Ezért mértem addig a pillanatig, amíg a ping 8.8.8.8 elkezdett válaszolni...
KiralyMarta Ha nincs router semmi sincs Telefon, Tv, Net.
Ez itt is így van. Ha lekapcsolnám, ezek nálunk sem volnának.
Annyi, hogy nálam ez a kütyü bridge módban van, így tulajdonképpen csak modem, meg TV adó. A router a sajátom.