agnoxy
Szerintem én kifejezetten sokat telepítek játszórendszereket az átlaghoz képest. Hogy miért nem pendrive-ra, hanem virtuális gépre, külső USB-s tokba tett régi merevlemezre vagy SSD-re, annak oka van. Mivel szerinted én butaságokat beszélek (Írok, tudod, ez fórum, nem hangban kommunikálunk, hanem írásban, ne írj már butaságokat folyton!), kérdezd meg az AI-t, vajon miért!
Úgy látom, szerinted attól elzárkózni, hogy pendrive-ra rendszert telepítsünk azért, hogy egy fércmunkát kipróbáljunk butaság, viszont az AI által adott kódokat kritikátlanul saját szkriptként közzétenni, az AI által adott válaszokat kritikátlanul bemásolni a fórumtárs felvetésére, kérdésére válaszul, az már viszont valami!
Az AI által írt szkripted azon része, amit meg tudok ítélni hemzseg a hibáktól. Az AI nem tud jól magyarul fogalmazni, nem ért a Linuxhoz. A közzétett szkriptedet elnézve te sem vagy arra is lusta voltál, hogy átnézd és kijavítsd, amit sajátodként megjelölve közzé teszel.
Kérdezd meg az AI-t, hogy ilyen előzmények után vajon miért gondolom azt, hogy ezt a szkriptet nekem egyáltalán nem kellene kipróbálnom, mi a valószínűsége annak, hogy te az abban szereplő utasításokat szakértelemmel átnézted, ha hibásak, javítottad őket!
Abban a másfél soros hozzászólásodban is, amire most válaszolok van két durva elütés, bármelyik böngésző helyesírás-ellenőrzője aláhúzza. Hol van itt az igényesség?
Ha szeretnéd, hogy magas szinten elismerjenek, SAJÁT munkát kellene letenni az asztalra, igényesnek és képzettnek lenni. Azzal magában, hogy bemásolsz AI-tól kapott válaszokat ezt nem fogod tudni elérni.
Ettől még lehetsz egy ügyes és kitartó valaki, aki célul tűzte ki, hogy lesz a gépén egy ahhoz és hozzá igazodó rendszere. Meg is tanulta ezt a rendszert feltelepíteni és beszerezni hozzá az AI-joktól egy szkriptet, ami olyanra faragja ezt a rendszert, amilyennek ő szeretné. Ezt el lehet és kell is ismerni, de ettől még nem leszel ennél több.