garferiJa, most neztem a "How To Ask Questions The Smart Way?" linket. Sokmindenre raerez ebbol egy kezdo magatol is, de nem art ha ra lehet lelni ilyen tanacsokra a neten, az is biztos. Kulonben, nem szeretek en sem olyan topicot nyitni, amihez tudom hogy lesz kb 4 hozzaszolas aztan elvetel, vege. Inkabb hajlok olyan temak felvetesere, amirol vannak velemenyek pro es kontra, es tobb lehetoseg is felkinalkozhat valaszkent. Na jo, tudom ez most nem ilyen,de... Kicsit uj vagyok meg ebben a vilagan, s a topicok-linkek-kul. oldalak suru halojaban gyakran elveszek. majd ez is megvaltozik. Viszont hiaba van 100 megoldas a neten, ha nem tudom megnevezni a problemat. Hat ez ilyen volt most nekem. kb azt irhattam volna a keresobe hogy hang problema, ugyanis a flasht igazabol nem is gondoltam a problema reszenek.
Ha viszont mar az ilyen flashes temak is hozzatartoznak ehhez, meg kell mondjam, hogy a fenti tanacs hatasara a jutyub is megy teljes kepernyon vegre, viszont idevag hogy olyan alkalmazasok mint az iwiwen a terkep miert nem mukodnek? Szivesen kapnek erre is valaszt.
Es remelem nem fogtok megvetni (egyenlore) felemas velemenyem miatt.