nem tudom mi a problema...nem tudom. Kb. 2 hete tertem at Linuxra, es eddig nagyon jo volt. nagyon kevesszer kifagyott egy-ket program, de bezarni-ujrainditani nem volt 15 masodperc sem. aztan ma megfagyott a firefox. Odaig fajult, hogy Synapticban ranyomtam egy reinstalt, talan ujra is inditottam a gepet. Aztan kezdodott a tobbi problema. Nem jatszotta le az mp3-akat. Restart (windowsos beidegzodes-de segitett). Ok, mondom, ez csak olyan pillanatnyi megorulese volt a rendszernek, kb 4evente majd lesz ilyen is. De megint problema jott, rajottem, hogy kihaltak az mp3-ak es a pls-ek is megint. Kozben itt pittyeg problema nelkul a flashes/javas/mittomenmien Honfoglalo, annak megy a hangja problema nelkul. Zene meg egyik lejatszoval sem megy. Bar a VLC mutatja amikor pls-eket jatszok le hogy telnek belole a masodpercek, de hang nem jon belole...mp3-nal meg megcsak a masodpercek sem telnek (exaileban, de mashol sem).
Na ezt irtam par oraja, de hirtelen minden rendbe jott. Sajnos ereztem hogy meg szukseg lesz a szovegre, ugyhogy elmentettem. Mivel viszont azota megint eloallt ez a helyzet, hogy kb 6-7 percre ra ujra megjavuljon, inkabb bekuldom megis. Valahogy ugy nez ki ha vegigolvasom hogy ilyet meg kitalalni is nehez. Azon gondolkodom mit ronthattam el, de semmi. Bar most megint minden megy, kerlek segitsetek. nagyon idegesit a dolog.
PS.:azota (1 nappal kesobb irom ezt a PS-t) jott meg egy olyan hogy megint ugyanez a problema, de a talcan felejtettem az exailet es magatol elkezdte lejatszani amit raeroltettem-csakhogy kb 5 perc utan, amikor en mar el is felejtettem, h futni hagytam a progit.
Tudom ez a szoveg eleg kaotikus, de haromszorra hoztam ossze, plusz elegge ki is akasztott ugyhogy elore is bocsanat. Kerem segitsetek.