Telepítettem Vista mellé Jaunty-t. Probléma nélkül ment, de most nem ez a lényeg. Erről később.
A probléma: Telepítés után a frissítés kezelő felajánlotta a Firefox frissítését a Xulrunner-rel együtt, Frissítettem is. Majd elindítottam a FF-ot, gyors bepötyögtem pár címet, rájöttem hogy restrictred-extras telepítése elmaradt. Kérte a flash-et és java-t...ezért telepítettem. Ezek után ha megpróbáltam egy olyan oldalt megnyitni ahol ezek jelen voltak, egyszerűen kilépett, hiba üzenet nélkül. Majd próbáltam telepíteni Synapticból Epiphany-t, de meg sem nyitotta, majd Midorit, de szintén hasonló eredmény. A kis óra pereg, aztán eltűnik megnyitás nélkül. Ezek után FF sem indult. Leszedtem majd újraraktam(töröltem a maradék fájlokat is mappástól), de meg sem nyitotta. Majd próbáltam telepíteni Konquerort de telepítés közben összeomlott a rendszer. Hibaüzenetet dobott(majd leírom, hogy pontosan mit) hogy összeomlott. Bezárva az ablakot, felajánlotta, hogy jelentsem, de nem engedte, mert az írta, hogy nem hivatalos összetevő(ok tudom KDE-s). De ezekután még Synaptic sem nyílik meg, ugyanaz az összeomlás-jelentést kapom, a hiba jelentés felajánlásával, de ugyanazzal a válasszal ha jelenteni akarom.
Próbáltam terminálból indítani, de se FF-re se Synapticra nem ír ott semmit.
Újra húzom, de elég érdekes 5 perc után öszeomlott.
Tipp, ötlet van?
szerk.: Újra húztam és egyelőre semmi probléma.
http://ubuntu.hu/blog/younfox/hp-pavilion-dv5-es-ubuntu-904-jaunty