scsAzaz egy windows telepítésből másoltad be a win fontokat a .fonts mappádba?

• scs válaszolt erre.

Akkor próbáld meg az ubuntu extras csomagot telepíteni mert az is tartalmazza az ms fontokat én telepítettem és openoffice-ban is használható.

• scs válaszolt erre.

garferiNem. Az msttcorefonts -ot raktam fel a csomagkezelőből; mint ahogy az elő vagyon írva.

• [törölve]

scsAzzal nem ér el semmit, mert azzal a msttcorefonts csomagot töltené le, de azt írta, hogy az már megvan neki.

scsAkkor hagyd azt ami elő vagyon írva és töltsd le azt amit linkeltem, majd tömörítsd ki a .fonts mappádba és sudo fc-cache -f -v

Én is Kiwit használok, nekem ilyen gondom nincs, szerintem synaptik, ott kijelölöd az openoffice.org-ot, es a csomagjait és az újratelepítést választod. Egyébként a liberation típusú betűk szerintem szebbek, én azt használom. De ez ízlés kérdése...

Hát elvileg az "msttcorefonts" telepítése után kijelentkezel majd vissza és látja is minden. (Persze lehet, hogy reboot kell, de nem hiszem.) Cserébe ocsmány betűk lesznek a Firefox-ban, de arra is van megoldás...

• [törölve]

Szerintem, ha nem olyan nagyon-nagyon fontos, akkor inkább hagyd és használd inkább az Ubuntuét.

scsgucharmap telepítése segíteni fog ;-) _______ warp

Ennyivel később: 5 nap
          • [törölve]

Sziasztok! Kellene egy kis segítség. Szóval a 8.04-ben még minden gond nélkül megtudtam bézni bármilyen betűtípust (pl.: .ttf), de 8.10-ben már nincs benne ez a funkció. Megnéztem és telepítve van a gucharmap (fentebb írta valaki, hogy ez kell). Hogyan lehetne visszahozni a 8.04-esben is fellelhető fontmegjelenítőt?

• [törölve]

[törölve]A Fonty Python egyenlőre megfelel.

Ennyivel később: 13 év