Szerintem a géped annyira szereti futtatni az Ubit, hogy magától is elindítja, csak úgy szórakozásból. Biztos csiklandozza, vagy mittudomén:) Egyébként volt már egy ilyen fórumtéma. (vagy kettő is?) Konzultálj N-drew kollégával:) (nem mint moderátorral, hanem mint agyhullámmal gépet beindító géniusszal)

DcNdrew(kár, pedig felléphetnél vele a cirkuszban. Mondjuk a szakállas nő, és a bicikliző medve között.):D

Szerény javaslat... ha lekapcsolható elosztóra teszed a gépet, és azt lezárod, akkor biztos nem indul el... szoda

GrayFoxItt egy értelmetlen hozzászólás volt. Bocs. Üdv

GrayFox"Tudod Mami, Ő sosem alszik" -- hát, amikor láttam a filmet, aznap én sem aludtam :) Először azzal akartam viccelődni, hogy megkérdezem van-e nálatok gyerek és mikor kel, mert a gépek bekapcsológombja vonzza a 2-3 évesek kicsi kezét: "ez-mi-ez?" :)

szodaHa nem bántalak meg, és esetleg nem értesz hozzá, írd fel a BIOS beállításokat. Utána keress egy kis pöcköt az alaplapon, hogy : "Clear CMOS". Dugd át, kb. 1 percre. Ne felejtsd el vissza dugni!! Bekapcs, majd a papírról mindent visszaállít, kivéve a "Wake on..." kezdetűeket. Majd reménykedni, hogy innentől nyugodtan lehet aludni reggel 9-ig. :D)

Na végülis sikerült megoldani, legalábbis ma nem kapcsolt be :) az a PME# volt a gond, de még most sem tudom hogy mi az :)

GrayFoxSzerzel egy kapcsolós elosztót. Még a készenléti üzemmód sem fogja legalább az áramot kajálni.

Ennyivel később: 13 év