copymanLehet, hogy nem fog tetszeni, copyman, de az ilyen jellegű gondolataidat szerintem a W.-s barátaiddal oszd meg. Ha pedig érdekel a Linux, csak problémába ütköztél, kérj segítséget. Nyugi, itt senki nem fog lehülyézni, mert valamit nem tudsz. de tudod, semmi sincs ingyen. Ha ezt a jó op. rendszert szeretnéd használni, akkor kitartás kell, tanulás, és ha nem megy valami, kérdezz bátran, nézd át a leírásokat. Így vagy úgy, de találunk megoldást a gondodra. De ha nem akarod, arra is van megoldás. Format, W-fel a winyóra, és nem kell Linux-al "szopnod", és nem kell többé ezt az oldalt sem nézned. Te választhatsz, ahogy neked jó. De a stílust fogd kicsit vissza, ne adj ki ilyen bizonyítványt magadról.
Én speciel AKARTAM a linuxot használni, pedig először nekem se mentek könnyen a dolgok. De engem speciel idegesítettek a netes vírusok, meg az egész szemlélet. Sokat olvastam, könyvet is vettem, megküzdöttem érte. És már leírásokat is írok ide. Nem vagyok guru, sőt! De úgy érzem, beérett a sok munka, amit belefektettem, hogy megismerjem. És a legnagyobb örömöm, hogy másoknak is segítek, vagy feltelepítem, és elmagyarázom nekik. És persze, hogy van egy jól működő rendszerem. Problémáim néha még vannak, lesznek is, de tudom, hogy ha keresem, lesz megoldás. És ez legyen tanulság minden olyan embernek, aki azt mondja, szopás a Linux, vagy épp az, amit mondtál. Közted és köztem csak a kitartás a különbség, és az akarat. Semmi több.