tzalay1. De támogatást keresel, nem? Azok az emberek, akik nem akarnak az op. rendszerük mellé közösséget,barátokat, akik szintén ezt használják, akikkel lehet erről beszélgetni (meséld el bátran a linuxos élményed egy W-s embernek, kíváncsi leszek, mennyire érdekli, még ha amúgy nagy barátod is) nos számomra ez az ő dolguk. Ilyen a mai ember..Indivídum. Ő van. Más nem érdekli, nem szívesen barátkozik, ismeri meg az újat. Azt szeretném, ha nekem, és annak, aki hozzám hasonlóan gondolkodik a Linuxról, és közösséget lát benne, valóban azzá is tudna válni...Ebben a W-s világban a legtöbb ember, akivel találkoztam így vagy úgy, kb. hülyének néz...Linux? Minek? Az egy nulla. Nem jó. A baj van vele. Hát velük osszam meg a sikerélményt? Velük beszélgessek róla? Annak, aki 1 közösség tagja, annak nincs olyan, hogy én vagyok. Mi vagyunk. És igen, nekem pedig nem elég, ha van egy op. rendszerem, ami jó. Érdekel is. Ha tálálok másokat, akik így vannak vele, ahol értik, mit mondok, akkor érzem úgy, hogy megkapom azt, amit szeretnék. És nekem, személyesen másokkal jobb érzés beszélni, mint pl. MSN-en, vagy IRC-n pötyögni... Ha más is van vele így, annak nem kell magyaráznom. Ő is érzi. Ha te nem így látod, egyszerűen nem neked szól az ötlet. Nincs veled baj. Csak én máshogy tekintek ezekre a dolgokra. Nekem a Linux, és a felfogás, és az, ahogy létrejött, az, amikor valaki segít nekem, az nekem nem annyi, hogy van egy op. rendszerem. Sokkal több annál. Őszintén kívánom neked, hogy majd neked is részed lehessen ebben egyszer ;)
2. ELADTAK egy op. rendszert? Csak egy gépet. A linux nem fizetős. És nem csak ebben más, másban is. Aki pedig ilyen felfogással van, ahogy írod a 2. pontban, az olyan, mint pl. itt copyman és a hozzászólása. Az ne használjon linuxot. Lecserélheti. Szabadon. De mikor láttál W-s embert a Micros.-nál követelőzni? Őket, ahogy én érzem, tényleg nem érdekli. Megvetted. Mi eladtuk. És ennyi. Ha bajod van, oldd meg. Ha kérsz, segítenek a Linuxosok. Mihelyst tudnak. Ahogy tudnak. Aki viszont itt követelőzik, az szerintem elnézte az ajtót. Kérni kell. Nem követelni!
3. Örülök, hogy egyetértesz. Nincs mit hozzátennem, én is így látom. :)