Már a második eset, hogy a Brasero azt mondja hogy nincs elég hely a lemezen, hogy kiírjak egy ISO-t mikor pont megfelelő méretű és már három más márkájú új üres lemezzel is próbáltam! Most éppen a 8.10 ISO-t nem tudom kiírni egy üres lemezre! Nem más CD író programokra kérnék javaslatot, hanem ha lehet akkor a beépített Brasero-val kéne megoldani. Olvastam hogy régen volt egy hasonló BUG még a 7.10 környékén de azt állítólag már régen javították. Köszönöm a válaszokat, vagy ha vki azonos cipőben kérem jelezze azt is! Mikor berakom a CD-t az üres lemezen a Brasero 576MB szabad helyet lát egy 700MB lemezen..
ISO írása Brasero-ban nincs elég hely a lemezen
ugyanazt az ISO fájlt ugyanarra a lemezre, ugyanazzal a Hardy-val ugyanazzal a Brasero-val a laptopomon meg tudom írni, éppen most pörköli. Azért erre nem számítottam. Lehet hogy az első gépben lévő Sony CD írót nem szereti? akkor is érdekes, mert már több lemezt írtam azon a gépen és mindet gond nélkül megírta eddig, igaz azokat nem képfájlból írtam, hanem sima adatlemezt készítettem. Nem értem. :) Az előző eset meg pont azon a gépen volt amivel most sikeresen írok, ott egy 3.8GB DVD ISO-t akartam kiírni több típusú üres 4.7GB üres DVD-re ott meg akkor az nem ment! de legalább már nem vagyok olyan ideges. :)
ilyen esetben ha a Brasero gyengélkedne akkor az ISO állományon jobb klikk lemezre írás menüvel a másik beépített lemez író alkalmazással ki lehet kerülni a problémát telepítés nélkül is :) ma is belefutottam megint másik gépen :)
Hm, nem először nézem a topikot, de csak most cammog elő az agyamból: volt annyi hely a /tmp-t tartalmazó partíción? Mert ugye lemez-lemez...
Hello! Na nekem ugyan ez a szti volt! Nekem mindig akkor irta ezt ki ha nem volt a merevlemezemen elég hely! PL: Volt egy 4,3 Gb-s fileom es csak akkor tudtam kiirni hogyha volt min 5 Giga a merevlemzen ami szabad volt! Talán ez segít :) Szemy
fulopregyszerűbb a a képfálj irásának beállításai panelen a tulajdonságok gomb alatt átálítani simán a /home/felhasználónév/Dokumentumok mappát kiválasztani úgyis csak írásközben használja azt hogy fixen be lehet-e állítani azt még soha sem néztem de nálam ez bejött
Faterom tegnap mondta,hogy otthon nem tudja megírni ubiban a brassero-val az audió cd-t. Nincs hely dilemma ott is,pedig ott aztán 250 GB van szabad helynek hagyva :-D
nikihercegA hétvégén ugyanezzel szenvedtem. Rendszer: Ubuntu Studio 8.10. A /home partíción 300GB szabad hely, a / partíción 14GB. Elvileg elégnek kellene lennie. Egy 2:35 hosszú wav fájl felírásával küszködtem. Először azt hittem, az egyetlen CD, amit itthon találtam, épp döglött. Aztán másnap vettem egy pakkal, mindegyikre azt mondta a brasero, hogy kicsi... Másik gépen másik oprendszer másik programja megírta a döglöttnek hitt CD-re... Jó lenne valami javítás...
v-toK3b? esetleg a nautilus CD írója nem mondott valami okosat?