ISO írása Brasero-ban nincs elég hely a lemezen
ilyen esetben ha a Brasero gyengélkedne akkor az ISO állományon jobb klikk lemezre írás menüvel a másik beépített lemez író alkalmazással ki lehet kerülni a problémát telepítés nélkül is :) ma is belefutottam megint másik gépen :)
Hm, nem először nézem a topikot, de csak most cammog elő az agyamból: volt annyi hely a /tmp-t tartalmazó partíción? Mert ugye lemez-lemez...
Hello! Na nekem ugyan ez a szti volt! Nekem mindig akkor irta ezt ki ha nem volt a merevlemezemen elég hely! PL: Volt egy 4,3 Gb-s fileom es csak akkor tudtam kiirni hogyha volt min 5 Giga a merevlemzen ami szabad volt! Talán ez segít :) Szemy
fulopregyszerűbb a a képfálj irásának beállításai panelen a tulajdonságok gomb alatt átálítani simán a /home/felhasználónév/Dokumentumok mappát kiválasztani úgyis csak írásközben használja azt hogy fixen be lehet-e állítani azt még soha sem néztem de nálam ez bejött
Faterom tegnap mondta,hogy otthon nem tudja megírni ubiban a brassero-val az audió cd-t. Nincs hely dilemma ott is,pedig ott aztán 250 GB van szabad helynek hagyva :-D
nikihercegA hétvégén ugyanezzel szenvedtem. Rendszer: Ubuntu Studio 8.10. A /home partíción 300GB szabad hely, a / partíción 14GB. Elvileg elégnek kellene lennie. Egy 2:35 hosszú wav fájl felírásával küszködtem. Először azt hittem, az egyetlen CD, amit itthon találtam, épp döglött. Aztán másnap vettem egy pakkal, mindegyikre azt mondta a brasero, hogy kicsi... Másik gépen másik oprendszer másik programja megírta a döglöttnek hitt CD-re... Jó lenne valami javítás...
v-toK3b? esetleg a nautilus CD írója nem mondott valami okosat?