boborjan75 Köszi szépen. A megoldás a pppoeconf futtatása ez hozza létre a dsl-provider fájlt :) Remélem működni is fog.
boborjan75 Igen létrehozza de hiába szerkesztettem a megfelelő sorokat ettől még nem kapcsolódik újra. Mondjuk azt sem értem miért szakad meg egyáltalán. Lehet a Transmission-al van a baj,mert amíg win alatt a qtorrentet használtam szépen ment napokon keresztül egyfolytában. Asszem' kipróbálok egy másik torrentklienst. De ha van valakinek esetleg más ötlete az légyszi ossza meg velem.
PhazeC boborjan75A transmission-t én is beuntam az első adandó alkalommal. Gondolom azért szakad, mert az idióta az alap portokat használja átállíthatatlanul, és ezt a szolgáltató gyakran honorálja egy rendszeres vagy rendszertelen leakasztással. Ráadásul a trackerek se nagyon díjazzák a 6881-6889 porttartomány használatát...
Talma Randomra is lehet állítani a portokat Transmissionben. Nekem nem ez a probléma, mert amúgy is rendszeresen szakad, xp alatt is. Vszínűleg a szar kábelezés/modem miatt van.
PhazeC TalmaA randommal az a gondom, hogy kifelé is fehérlistás a tűzfalam, és nem akarom hogy másképp legyen... A szakadozás pedig tényleg a torrentüldöző nagy szülői munkaközösség hibája...
boborjan75 Köszi a válaszokat. Ha lecsordogál amit már elkezdtem letölteni, kipróbálok egy másik klienst és megírom a tapasztaltakat.
boborjan75 Nos próbáltam Azureus-al. Ugyanaz a helyzet :((( Megszakad a kapcsolat és nem állítja helyre magától.
firmin Sziasztok! Látom, már elég régi a fórum, de nekem is ez volt a problémám. Én nem a jó lismert sudo pppeoconf-al állítottam be a netet, hanem network manager-ben, és csak a kapcsolat elé kellett írni az Auto -t. Azóta működik rendesen.
rafis83 Nekem a Transmission miatt csatlakozott le a net, pedig sokáig nem volt vele probléma, ezért feltettem a Deluge-t, ami titkosítja a bejövő és a kimenő forgalmat. Azóta nem szakad a net. Valószínűleg a szolgáltatóm toszakodhatott.