RAPTORS_SkyA-A...Nem ez a gáz...Hanem az, hogy maradjuk a videókódolónál. Megtalálja a pubikám a MediaCoder-t. Pl. És felteszi. És megy. És ingyenes. Azt mondja "Nahát, milyen jó kis windows program!" Na persze. Firefox motorral működő GUI, benne pedig a Mencoder és az FFMPEG kódol. Aha...Wines progi. Persze...És hiába mondod neki, hogy látod, ez is open source, meg hogy Linux. "Dehát ez winen megy!!! És ez igen is win-es program! És ba**** meg a Linux! Az egy sz*r progi (nem, nem is os), és grafikus felülete sincs! Meg az MS-től lopták amúgy is, mert B.G. írta a DOS-t is, úgy ám, egyedül." Na, én nap mint nap ilyenekkel beszélek. Bár mostanság távol tartom tőlük magam, ha lehet, de nem mindíg jön össze. Ezeknek KDE, meg egyéb linuxos cuccok? Még a végén azt mondják majd egy KDE-t fejlesztő programozónak:
"Ki vagy te? Mi? Ti írtátok a KDE-t? De az win-es progi, a B. G. írta egymaga! Úgy ám! Egyedül, a sufniban. Steve Jobs volt a sufniban? Nem, hazudik! Ti írtátok...A fenéket! Azt az MS fejlesztette ki 6 milliárd dollárért..." Ha valaha ezt akarják majd visszahallani, hát nekem 8. Én viszont, ha valaki a Commodore-os programjaimat, és a játékomat, amit írtam, lenyúlná, és még le is hazugozna, hát abból kitépném a hajszálrugót. Az a gáz, hogy ez annak az oldalnak a mentalitása. Az ilyeneknek minek bármit is adni? Ezt mondja meg valaki.