DcNdrew FrankieHa minden jól megy, akkor olyan délután fél 4 felé már Szegeden vagyok a nagyállomáson. Azért mondom, hogy "nagy", mert Rókuson szoktam leszállni, ha megyek Szegedre. :)
[törölve] FrankieVigyázz, vigyázz, mert a végén N-drew elcsábítja az asszonykádat! :D Aztán nem hogy ubis-ruci nem lesz, de még nő sem! :D
DcNdrew [törölve]Magad nevébe' beszélj, fiam! :D Házinyúlra nem lövök. :P szerk: Ha meg csupán egy találkozás után dobná a srácot miattam, akkor meg nekem nem kéne, mert elég könnyen vált. :P
Frankie DcNdrewArra vigyázz, hogy ne ubuntus cuccban jelenj meg előtte, mert Ő Fedora-zik! :D Nehogy aztán megverjen! :D
DcNdrew FrankieAkkor főleg abban megyek. :D Nem tökmindegy amúgy? Nyílt forráskód, nyílt forráskód. Ha "Éljenek a Picipuha Ablakok" pólóban virítanék, megértem. De az Ubiért is harap? :D
ricsif PuckOk, köszi szépen, akkor remélhetőleg jó lesz az XXL, a hosszával gondolom nem lesz gond, feszülni meg csak nem fog...:-)
Frankie DcNdrewÉn még élek :D Ő is halszált ubit de egy nagyon okos barátnője rávette, hogy Fedorázzon és nem lehet lebeszélni róla de lényeg az open source! De ha hódítani akarsz akkor a kötelező felszerelés: -3 csomag Lidl-ben kapható csoki mazsola -2 db sajtburger vagy ezzel ekvivalens 1 db Bigmac -1 db Hello Kitty-s ruhadarab vagy kitűző valamint 1 db fénymásolat az én személyimről egy igazolás kíséretében amit a plasztikai sebészeten adtak arról Te igazából Én vagyok csak kicsit megváltoztam! Szal ezek kellenek, mert különben nem nagyon áll veled szóba! Good Luck! :D
[törölve] FrankieGyorsan dobj össze neki egy UBUNTU HELLO KITTY EDITION-t és nyert ügyed van! http://fc01.deviantart.com/fs12/i/2006/266/8/4/Ubuntu_Hello_Kitty_by_chipx86.png LOL
Frankie [törölve]De lehet, hogy nem jön össze, mert én majd 5 éve úgy hódítottam meg, hogy elvettem a kulcscsomóját és közben orrba vágtam! :D Ebből lehet az engesztelő fagyi... De nem rossz ötlet ez az HelloKitty-s ubi cucc! Jön a karácsony!
fripet Én is szeretnék egy fekete XXL pólót. Budapestre csak karácsony és szilveszter között megyek, de Kaposvárra, Siófokra, Balatonboglárra el tudnék jutni előbb is! Jár erre valaki?
Frankie DcNdrew:D Ezt mi is tudjuk! Ha tényleg kéne a barátnőm akkor lehet, hogy már nem is élnél! :D:D:D:D:D:D:D:D De kiderült, hogy az éppen állandó lakhelyem 30km-re van Fidusztól! Nem kell a szolgáltatásaid(ez megint félreérthető :D) igénybe vennem! Így kicsit később de lesz pólóm meg pulcsim!
Fory DcNdrewEngem is érdekelne póló (Szombathely), de az áráról egy szót sem látok.. Vagy ez ingyen van, mert már kifizették, csak nem vették át? Abban az esetben engem is érdekelne 1-1 fekete póló XL és XXL méretben. Lehet máskor is vásárolni ilyen Ubis cuccokat?
DcNdrew torosNem azzal van a baj. Azt látom én. Hanem azzal, hogy holnap mentem volna Pestre pér emberke pólójáért, de fiduszt nem tudom elérni, hogy bent lesz-e holnap vagy sem.