cenco El is felejtettem, hogy ennek a játéknak van linuxos változata... Már szedem is! =) Azt mondják, nagyon jó játék.
zlt cencohttp://www.google.hu/search?q=ubuntu+install+.bin&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=com.ubuntu:en-US:unofficial&client=firefox-a
mogyi GorkhaanHűha akkor már tényleg tompul a tudásom a win miatt :D Pedig teljesen úgy emlékszem hogy így telepítettem a google earthot, hogy sudo sh /home/stb. google-earth.bin
mogyi RollÉn felajánlottam irc-n hogy ha vki tuti megoldást tud hogy működjön jól a gépemen az ubi akkor azt használom :D
cenco hgabor84Phoenix, köszönöm!!! Végre tudom telepíteni. Egy kis dicséret: Nagyon jó a honlapod, egy csomó érdekes cikk van, és mind egy helyen! Egy csomó mindent kipróbáltam már a leírásokból. Csak így tovább!
hgabor84 GuntherswarchzhaffenstrassenNagy felbontásban még élvezetesebb - ehhez kattintsunk a video ablaka alatt a watch in high quality feliratra. ;)
noodlay én egy valamit nem találtam a honlapon (azok közül, amit kerestem): a gépigényt. erről vmi vélemény?
xd4nt3x Linux: Minimum: Processor - 2.2GHz Pentium 4 / AMD 2000+ or faster RAM - 1GB of RAM Video Card - 128MB fully OpenGL 2.0 / GLSL 1.20 compliant Geforce or Radeon Network Connection Required Recommended: Processor - 2.0GHz Core 2 Duo / AMD 3500+ or faster RAM - 1.5GB or higher Video Card - 256MB Geforce 7800+ or Radeon X1900+ Network Connection Required (Broadband)
migrant Hát...nekem nem sikerül telepíteni :( Így próbáltam eddig: bujdoso@bujdoso-desktop:~$ sudo ./Savage2Install-1.5.0-i686 sudo: ./Savage2Install-1.5.0-i686: command not found bujdoso@bujdoso-desktop:~$ sudo sh Savage2Install-1.5.0-i686.bin sh: Can't open Savage2Install-1.5.0-i686.bin Valaki tudna segíteni?
hgabor84 migrantA csomag sikeres letöltését követően indítsuk el a Terminál-t és lépjünk abba a könyvtárba, ahová letöltöttük. Telepítsük fel a következő parancs kiadásával: ./Savage2Install-1.5.0-i686.bin (32bit) ./Savage2Install-1.5.0-x86_64.bin (64bit) Forrás
xd4nt3x Én csak simán ennyit nyomtam neki először adtam neki futtatási jogot persze. sudo Savage2Install-1.5.0-i686.bin
migrant karmesterNem ismerem a játékot, én is csak most hallottam róla és töltöttem le, de ahogy a weboldalát elnézem ez csak multis. Javítsatok ki ha tévedek.