Sziasztok! Már előre szégyenlem magam. Töröltem a felső panelról az internet indító gombját és nem tudom visszatenni. Kérlek, segítsetek! Köszönöm: Zoltán

Milyen gombot? A firefox ikonra gondolsz?

zltNem. Az idő és a kilépés mellett volt fenn egy gomb, amivel kiválaszthattam a kapcsolódás típusát:, lan, wlan, mobil... klikkre indult és itt le is tudtam állítani.

Jobb klikk a felső panelen, hozzáadás a panelhez, -szerintem itt megtalálod azt amit letöröltél.

zirka01jobb klikk a tálcára, hozzáadás a panelhoz, értesítési treület kijelölése, hozzáadás.

hálózatfigyelő és ha felraktad: jobb klikk>zárolás panelhez. így nem törlöd le véletlenül. :)

ha már itt vagyunk nekem is szükségem lenne egy kis segítségre az "internet indító gombbal" kapcsolatban. amikor elindul az ubi kéri a rendszergazda jelszót a wifi kapcsolathoz, ha nem adom meg egyszerűen nem csatlakozik a routerhez. mit kéne beállítsak hogy jelszó kérés nélkül automatikusan csatlakozzon a laptopom a wifi routerhez? acer aspire 3100, ubuntu 8.10

zsolt320ierre a nagy trükk, hogy a telepítés után alapból nem adsz meg jelszót :) ...egyszer én is szembefutottam a problémával, de jobb megoldást sajna épp nem találtam :( ...nekem nem érte meg kutakodni :) ...de reméljük, valaki okosabb válaszol :)

kabaizJelszó kötelező. Vagyis inkább melegen ajánlott. Lehet máshogy is automatizálni. Google!

Ennyivel később: 13 év