Szép, beszállok a seedbe, némi leech után :D

jó, hogy beraktad a képet, mert bár nem annyira érdekel az ilyesmi, de így kedvet kaptam. köszi.

kawaclipseÉn se.:) Torrenteket csak a piratebayról szoktam tölteni és eddig még nem volt ilyen gondom vele.

Kaspersky ikonra nagy szükségem van >) Komolyra fordítva szép, igényes ikoncsomagnak tűnik, amint lejön, tőlem is seed folyamatosan. Ritkán látni ennyi Trans-ot és Deluge-t a peerek között :)

Nem nagyon néztem meg az ikonokat (lusta vagyok, eléggé :), de szerintem ez megérne egy blogbejegyzést is akár. Szerkesztés: Megnéztem a képet, nagyon jó ikonok:)

• [törölve]

Big Thanks... Alig várom, hogy beérjek melóba, és elkezdjem tölteni :P

Muszáj lesz leszedni, köszi! :) Nagyon hülye kérdésem van, kicsit szégyellem is feltenni, de windowsos múltamban nem éreztem szükségét az ikoncseréknek: szóval HOVÁ tegyem az ikonokat, amiket használok? Úgyértem: ha egy hirtelen ötlettől vezérelve egyszerűen legyalulom a könyvtárat (jó eséllyel a "DOWNLOADS" könyvtárban végzi úgyis) amiben eredetileg tartottam mondjuk ezt az ikoncsokrot, akkor pápá egyedi ikonok, vagy a rendszer "kiemeli" magának, és a másolatot használja? Esetleg majd néz kukán, mint amikor az NTFS partíción megadott háttérképekre akart hivatkozni, csak még nem tanítottam meg automatikusan csatoltatni őket?

DarahianRendszerszintű: /usr/share/icons Rendszergarázdai jog kell hozzá. Saját: /home/user/.icons

kár hogy torrent mert idebent nem tudom leszedni pedig kellene sajna le van tiltva a torrent a melóhelyen meg az ftp is de ha haza érek egyből leszedem :D

Várjatok pár percet és akkor jön hibátlanul. Nekem eltűnt a hibaüzenet és most 400 (!!) KB/s-el jön...

Es hogy lehet ezeket az ikonokat telepiteni?