Szép, beszállok a seedbe, némi leech után :D
Ikonok nektek, hogy legyen miből válogatni :)
jó, hogy beraktad a képet, mert bár nem annyira érdekel az ilyesmi, de így kedvet kaptam. köszi.
amironAz furi, nem tudok rá mit mondani.
kawaclipseÉn se.:) Torrenteket csak a piratebayról szoktam tölteni és eddig még nem volt ilyen gondom vele.
kawaclipseKtorrent szedte :D
inigodáánke bite :) szedem is, aztán seedelek!
Kaspersky ikonra nagy szükségem van >) Komolyra fordítva szép, igényes ikoncsomagnak tűnik, amint lejön, tőlem is seed folyamatosan. Ritkán látni ennyi Trans-ot és Deluge-t a peerek között :)
Köszi!
Nem nagyon néztem meg az ikonokat (lusta vagyok, eléggé :), de szerintem ez megérne egy blogbejegyzést is akár. Szerkesztés: Megnéztem a képet, nagyon jó ikonok:)
[törölve]
Big Thanks... Alig várom, hogy beérjek melóba, és elkezdjem tölteni :P
Muszáj lesz leszedni, köszi! :) Nagyon hülye kérdésem van, kicsit szégyellem is feltenni, de windowsos múltamban nem éreztem szükségét az ikoncseréknek: szóval HOVÁ tegyem az ikonokat, amiket használok? Úgyértem: ha egy hirtelen ötlettől vezérelve egyszerűen legyalulom a könyvtárat (jó eséllyel a "DOWNLOADS" könyvtárban végzi úgyis) amiben eredetileg tartottam mondjuk ezt az ikoncsokrot, akkor pápá egyedi ikonok, vagy a rendszer "kiemeli" magának, és a másolatot használja? Esetleg majd néz kukán, mint amikor az NTFS partíción megadott háttérképekre akart hivatkozni, csak még nem tanítottam meg automatikusan csatoltatni őket?
Elsőre is köszönöm az ikonkészletet!
kár hogy torrent mert idebent nem tudom leszedni pedig kellene sajna le van tiltva a torrent a melóhelyen meg az ftp is de ha haza érek egyből leszedem :D
szpásszíbá
Várjatok pár percet és akkor jön hibátlanul. Nekem eltűnt a hibaüzenet és most 400 (!!) KB/s-el jön...
Es hogy lehet ezeket az ikonokat telepiteni?