Nem nagyon néztem meg az ikonokat (lusta vagyok, eléggé :), de szerintem ez megérne egy blogbejegyzést is akár. Szerkesztés: Megnéztem a képet, nagyon jó ikonok:)

• [törölve]

Big Thanks... Alig várom, hogy beérjek melóba, és elkezdjem tölteni :P

Muszáj lesz leszedni, köszi! :) Nagyon hülye kérdésem van, kicsit szégyellem is feltenni, de windowsos múltamban nem éreztem szükségét az ikoncseréknek: szóval HOVÁ tegyem az ikonokat, amiket használok? Úgyértem: ha egy hirtelen ötlettől vezérelve egyszerűen legyalulom a könyvtárat (jó eséllyel a "DOWNLOADS" könyvtárban végzi úgyis) amiben eredetileg tartottam mondjuk ezt az ikoncsokrot, akkor pápá egyedi ikonok, vagy a rendszer "kiemeli" magának, és a másolatot használja? Esetleg majd néz kukán, mint amikor az NTFS partíción megadott háttérképekre akart hivatkozni, csak még nem tanítottam meg automatikusan csatoltatni őket?

DarahianRendszerszintű: /usr/share/icons Rendszergarázdai jog kell hozzá. Saját: /home/user/.icons

kár hogy torrent mert idebent nem tudom leszedni pedig kellene sajna le van tiltva a torrent a melóhelyen meg az ftp is de ha haza érek egyből leszedem :D

Várjatok pár percet és akkor jön hibátlanul. Nekem eltűnt a hibaüzenet és most 400 (!!) KB/s-el jön...

Es hogy lehet ezeket az ikonokat telepiteni?

DcNdrewFúj de utállak N-drew :D Köszönet! Már jön is le. Amúgy nem lenne ennek jobb helye mondjuk a blogok között?

DcNdrewEbben van egy rakás mac ikon is, csak a nevében maradt benne a vista meg az XP, amugy mindenféle van benne...

• [törölve]

maatPasszolom, de azért mondjuk elég bután mutatna az Ubuntumon az XP-s és a Vistás ikon, már alapból nem rakom be azokat az ikonokat :P Ahogy ismerem az MS-t a dupla klikkle is éves licenszet akarnak kötni.. :D :D

[törölve]:D "dupla klikkle is éves licenszet akarnak kötni":D xD ez jó volt....:D