bogumilEzt próbáltam, de nem olyan felbontásban jelenik meg, mint a youtube-on van, egy 1080p videóról van szó, aminek a mérete kb 90mb, itt csak 4.6 mb a mérete, a felbontás 640x480, ez még hagyján, de csak kb egy perc az egész. Nem létszükséglet, hogy működjön a dolog, csak olyan egyszerű volt! Előkerestem a /tmp mappából, és kimásoltam, nem kellett semmi plusz alkalmazás!

bogumil+1 JDownloader, erre és még sok másra is jó, szerintem a kategóriájában messze a legjobb.

Nekem nem rakja be a /tmp- be mi lehet a baj??? Pedig mindent úgy csináltam ahogy írtátok. és ez csak egy ideje van régen (kb. fél éve) még működött...

chruncitohttp://ubuntu.hu/node/23546#comment-247981 Mert azóta már nem oda pakolja (adott esetben)

Már nem a tmp-ben tárolódnak a videók! Hova tűntek??? :S

Chromiuimnál ide kerülnek a videók: saját mappa/.cache/chromium/default/cache/... Érdemes listanézetbe rendezni a dolgokat, hogy könnyebben megtalálhatóak legyenek a flash, vagy egyéb videók! ;)

DrisSzervusz, Dris! A te elméleted szerint nem tudtam a Delta aktuális adásának videóját letölteni. Ez lenne az: http://videotar.mtv.hu/Kategoriak/Delta.aspx Ha van valami ötleted erre, oszd meg velem, légy szíves! Kösz, előre is!

Ennyivel később: 4 év

ubuntukezdohello olyant ir ki nekem, hogy hianyzik a konverter MP3-ra. azt kulon kell berakni a programba vagy gyarilag benne kellene lennie es valamit elrontottam, marmint a dowload helperben. valaszod elore is koszi ha meg vagy ezen az oldalon.

jymmi"olyant ir ki nekem, hogy hianyzik a konverter MP3-ra" Pontosabban nem írta?

jymmiTerminálban add ki ezt a parancsot: sudo apt-get install ubuntu-restricted-extras libavcodec-extra

a mesterConversion requires an external application that appears to be missing on your system. Configure conversion ? rakattintok az ok-ra aztan attkuld a beallitasokba es olyan keres hogy: /usr/bin/mencoder

Silent_Bobkoszi most mar letolti, csak a gond az hogy .mp3 formatum de vidokent nyitja meg es megy is a video nem csak a hang. :-)