Sziráki TamásWep és Wpa-t énis feltudom törni, max 20-30 perc. Wpa2-t még nem próbáltam, de sajnos azt is meglehet. És a wpa2 lassítja is a hálót, mert hardverigényes. De nem is itt van a lényeg, hanem ott, hogy a fent vázoltakat, amit egyetemeken és nagyobb cégeknél alkalmaznak, hogyan lehet megvalósítani. Függetlenül attól hogy az általános titkosítások hogyan működnek.
Wifi - web alapú autentikáció linux szerveren
Sziráki TamásAz a biztonságos kulcs, ami még az előtt lecserélődik, mint hogy felbírnák törni a jelenlegit. :)
Mi a BMF-en coova es squid egyuttest hasznaljuk. Ajanlom. http://coova.org Ha kell segiteni valamibe szolj. en is most tanulgattam meg.... Czibulya Gergely Hanzo
Phaceakkor keveset olvastam :D
[törölve]
Nah én ezt az egészet nem értem... DHCP-nek meg adod ki kaphat csak címet, a kézi felvételt eldobatod .. azaz kézzel nem lehet cím kérést csinálni, megfelelő port forwardok... dúrva squid, durva mailgate, webgate, aztán csókolom... rejtett vezeték nélküli hálózatot konfigurálsz... jah, és ne felejt egy pánik szobát sem venni, ha esetleg a 16-32 karakteres kulcsot feltörik,akkor legyen hova szaladni...
Megtaláltam a legjobb megoldást!:D Felteszek a szerverre egy pppoe kiszolgálót, egyszerűbb gyorsabb, tökéletes:D Am. köszönöm mindenkinek a segítséget.
Csak gratulálni tudok a wpa2 könnyű töréséhez.