Sziráki TamásWep és Wpa-t énis feltudom törni, max 20-30 perc. Wpa2-t még nem próbáltam, de sajnos azt is meglehet. És a wpa2 lassítja is a hálót, mert hardverigényes. De nem is itt van a lényeg, hanem ott, hogy a fent vázoltakat, amit egyetemeken és nagyobb cégeknél alkalmaznak, hogyan lehet megvalósítani. Függetlenül attól hogy az általános titkosítások hogyan működnek.

Sziráki TamásAz a biztonságos kulcs, ami még az előtt lecserélődik, mint hogy felbírnák törni a jelenlegit. :)

Mi a BMF-en coova es squid egyuttest hasznaljuk. Ajanlom. http://coova.org Ha kell segiteni valamibe szolj. en is most tanulgattam meg.... Czibulya Gergely Hanzo

Phace20-30 perc? Várom az erről szóló blogot :D Hagyd titkosítatlanul, arra úgysem számít senki :D

RollNe haragudj, de annyi howto van erről már a neten, hogy nem akarok még egyet fölöslegesen írni. De találsz ittis: http://ubuntu.hu/blog/colin/aircrack-ng-es-a-wep-crack Hiányos a leírás de ha valami nem megy akkor szólj:D Vagyunk itt egy páran, LEHET hogy tudunk segíteni. xD

• Roll válaszolt erre.

hanzoKöszönöm szépen a helpet, szerintem igénybe is veszem majd. :D Off a téma, de te nem a xubuntu.hu egyik Adminja vagy? Amúgy nemlényeg, csak kérdezem:)

Nah én ezt az egészet nem értem... DHCP-nek meg adod ki kaphat csak címet, a kézi felvételt eldobatod .. azaz kézzel nem lehet cím kérést csinálni, megfelelő port forwardok... dúrva squid, durva mailgate, webgate, aztán csókolom... rejtett vezeték nélküli hálózatot konfigurálsz... jah, és ne felejt egy pánik szobát sem venni, ha esetleg a 16-32 karakteres kulcsot feltörik,akkor legyen hova szaladni...

PhaceIgen, fellehet, egy megfelelően erős jelszavas wpa2 titkosítást gpu-t is bevető számítási kapacitással mintegy x száz év alatt. Akinek ez megéri az nyugodtan jöhet hozzám próbálkozni:-)

Megtaláltam a legjobb megoldást!:D Felteszek a szerverre egy pppoe kiszolgálót, egyszerűbb gyorsabb, tökéletes:D Am. köszönöm mindenkinek a segítséget.

PhaceCsak viccből írtam hogy blogolj, de azért köszi a linket. (Amúgy láttam már amit linkeltél, foglalkoztam már a témával de sosem próbáltam ki.)

Csak gratulálni tudok a wpa2 könnyű töréséhez.

Ennyivel később: 13 év