v-toCaptain Keen. Az komoly volt. Nekem a 4-es volt meg. Nem bírtam végigvinni.. :D
A PoP 1-et simán, a 2-nek az első pályája se ment. :D
Another World - elkezdtem játszani, de nem vittem végig.
Dune II - sosem sikerült végigvinni, az utolsó, utolsó előtti pályán likvidáltak, meguntam.
Lemmings - A dob - nem tudom, mi a neve -, ami asszem a 3 elején van a léghajóban, és ahol lehet választani az egyiptomi, klasszikus, meg a nemtom milyen lemmingek között, még ma is cseng a fülemben. :D
Mario - http://www.youtube.com/watch?v=in6RZzdGki8 szerintem no comment. :D
Ugh! - Az nagyon nagy volt!! :D Az öregek nem tudtak úszni, őket nem volt szabad a vízbe lökni. :D
Azt hiszem, X-COM: Enemy Unknown, és a UFO: X-COM ugyanaz volt. De valahol olvastam róla, hogy miért volt ilyen furán elnevezve. Na mindegy, akit érdekel, utánanéz. :) Viszont rengeteget X-COM-oztam, eredetiben vettem meg, egy azóta eltűnt boltban. Microprose használati útmutató, meg minden. De már nincs meg a CD. :(
Akkor ott volt még az F15 II és F19, amik nagyon komolyak voltak, Fatty Bear, volt egy Duck Tales-es is, a Cannon Fodder pl überállat volt, csak baromi nehéz... Mindig kerestem az alternatív legyilkolási módszereket, pl hogy a kirepülő ajtó elsodorja a parasztot, meg ilyenek. :D
Meg sorolhatnám. Sok volt. :)
Ma már egyre nagyobb játékok vannak, állítólag egyre jobbak, de alig van olyan, aminek többször is neki akarok ugrani, mert megéri... Vagy nem érnek már annyit, vagy csak én öregedtem meg. :D