zltMondjuk uhuman azt írta, hogy nem csak KDE-s alkalmazásoknál volt probléma.
De ilyeneket még én sem tapasztaltam. Csak olyan, hogy amikor használni kezdtem a compizt, akkor az aMsn mikor offline üzenetem érkezett, és megkérdezte megtekintem-e, majd azt mondtam igen, akkor vibrálni kezdett az egész. Leállítani nem tudtam a vibrálást. Meg akarta nyitni az üzenetek ablakot, de nem tudta. Terminálból kill-el tudtam csak lelőni az msn-t, és legközelebb azt mondtam neki, hogy nem akarom elolvasni az offline üzeneteket. Viszont mivel sose tudta megjeleníteni, minden alkalommal felugrott, hogy van offline üzenet. Ezért gondoltam egy merészet és letöröltem a compizt. De valamit elbaltázhattam, mert onnantól az msn sem villogott a panelen, ha valaki üzent. Jóval később feltettem újra a compizt, és vagy amiatt, vagy valami más miatt, de onnantól megint jelzett az msn is. Azóta ez az msn villogás hiány újra előjött, pedig nem használtam compiz effekteket, és le se töröltem azt, de tettem mást, amitől tönkremehetett. Viszont nem is hiányzik a compiz. Anélkül is elég kényelmesen elvagyok.
Már csak várom hogy 3 nappal később legyen, és megnézhessem újra, hogy eltűntek-e a hibák a 9.04 -ből, amiket az RC-ben tapasztaltam. De egyelőre még csak virtuális gépen fogom merni megpróbálni.