Üdvözöljük az ubuntu.hu oldalán

Itt megtalálhatja a rendszerrel, illetve a nyílt forráskódú alkalmazásokkal kapcsolatos információkat, érdekességeket. Csatlakozzon a beszélgetésekhez, blogoljon, segítse Ön is a közösséget. Jó fórumozást kívánunk!
Hírek, események

Jaunty Jackalope Release Party Marosvásárhelyen

Április 25-én, délelőtt 11 órai kezdettel, az Asteri vendeglőben (Posta utca 1., az Avi-Cola fölött) kerül megrendezésre a marosvásárhelyi "linuxosok" találkozója, az Ubuntu 9.04, kódnevén Jaunty Jackalope kiadásának megjelenése alkalmából. Bemutatót fog tartani: Marius Popa, Emil Cheriches, Adi Roiban. A szervezők mindenkit szívesen várnak!

Hozzászólások (10)

A hozzászólások nem engedélyezettek ennél a cikknél

Április 25-én, délelőtt 11 órai kezdettel, az Asteri vendeglőben (Posta utca 1., az Avi-Cola fölött) kerül megrendezésre a marosvásárhelyi "linuxosok" találkozója, az Ubuntu 9.04, kódnevén Jaunty Jackalope kiadásának megjelenése alkalmából. Bemutatót fog tartani: Marius Popa, Emil Cheriches, Adi Roiban. A szervezők mindenkit szívesen várnak!

Bovult az eloadok nevsora, jelen lesz Adi Roiban is.

huuuuuuuuuuuu ez kiraly de kar hogy szatmarnemetiben nem csinalnak egyet

na jo 100% romanul lesz nem megyek oda majd ha udvarhelyre is szerveznek. 104 km nem er meg nekm annyit hogy halljak egy roman szonoklatot. :((( ez van de attol meg lehet egy gpontos sorozest csinalni udvarhelyen az uj ubi megjelenesere

gyualEz most cikizés a részedröl ? Én igen is sajnálom ,hogy itt kevesebben foglakoznak ilyesmivel!

kszlTudd meg, hogy nem is rossz ötlet! :) én is udvarhelyi vagyok, de sajnos ott még senki nem foglalkozik ezzel. Mivel Marosvásárhelyen vagyok egyetemista, nincs időm szép kicsi szülővárosomban terjeszteni az igét. Remélem, mindenre sor kerül... Nekem is jobban esne magyar nyelven végighallgatni egy-egy beszédet, dehát ez van. Találkozunk ma este az Asteri-ben :D

gerebrobiszerkintem ismerjuk egymast a neved ismeros. privat uzenetbe leirom kivagyok

Ennyivel később: 13 év