Április 25-én, délelőtt 11 órai kezdettel, az Asteri vendeglőben (Posta utca 1., az Avi-Cola fölött) kerül megrendezésre a marosvásárhelyi "linuxosok" találkozója, az Ubuntu 9.04, kódnevén Jaunty Jackalope kiadásának megjelenése alkalmából. Bemutatót fog tartani: Marius Popa, Emil Cheriches, Adi Roiban. A szervezők mindenkit szívesen várnak!
Üdvözöljük az ubuntu.hu oldalán
Jaunty Jackalope Release Party Marosvásárhelyen
Hozzászólások (10)
A hozzászólások nem engedélyezettek ennél a cikknél
Április 25-én, délelőtt 11 órai kezdettel, az Asteri vendeglőben (Posta utca 1., az Avi-Cola fölött) kerül megrendezésre a marosvásárhelyi "linuxosok" találkozója, az Ubuntu 9.04, kódnevén Jaunty Jackalope kiadásának megjelenése alkalmából. Bemutatót fog tartani: Marius Popa, Emil Cheriches, Adi Roiban. A szervezők mindenkit szívesen várnak!
Ohhhhh yeah, azt hiszem ott a helyem a tobbi elvtarssal egyut :D
DjDarkmanTermeszetesen szamitunk rad Istvan ;)
nyirocsabyÉn Szatmárnémetiben lakom,kár,hogy itt nincs ilyesmi.
Bovult az eloadok nevsora, jelen lesz Adi Roiban is.
huuuuuuuuuuuu ez kiraly de kar hogy szatmarnemetiben nem csinalnak egyet
na jo 100% romanul lesz nem megyek oda majd ha udvarhelyre is szerveznek. 104 km nem er meg nekm annyit hogy halljak egy roman szonoklatot. :((( ez van de attol meg lehet egy gpontos sorozest csinalni udvarhelyen az uj ubi megjelenesere
kszlTudd meg, hogy nem is rossz ötlet! :) én is udvarhelyi vagyok, de sajnos ott még senki nem foglalkozik ezzel. Mivel Marosvásárhelyen vagyok egyetemista, nincs időm szép kicsi szülővárosomban terjeszteni az igét. Remélem, mindenre sor kerül... Nekem is jobban esne magyar nyelven végighallgatni egy-egy beszédet, dehát ez van. Találkozunk ma este az Asteri-ben :D
kszlAmúgy, te ki vagy, kszl? Ismerjük egymást? :)