Nálam is van ez a hiba de sok googlezés után is megoldhatatlannak tűnik
Comodo-hiba
lala2Ha zárt forrású, akkor van alap a gyanakodásra. Mellesleg pl. pont a Skype az, amit a biztonságra kényesen vigyázó cégeknél fel sem lehet telepíteni a céges szabályzat értelmében... Ha megvan a teljes, lefordítható forráskód, akkor ez a kockázat nagyon minimálisra csökken. Azért írom így, mert vannak olyan megoldások, melyek részben tartalmaznak zárt, bináris kódokat is.
Köszi a válaszokat ,úgy látom ez túlmutat az én műkedvelő tudásomon. Nem közvetlenül a rendszer védelmére szántam, hanem célzott ellenőrzésekre, csak nem szeretem a hibaüzeneteket és gondoltam hátha egyszerű a megoldás. Egyelőre használom és kipróbálok más progikat is.
tenkesÜdv! Én is hasonlókép jártam de találtam egy megoldást rá. Ez letöltöttem: http://www.bondoffamily-net.com/~kinta-chan/techknow/DownLoad/redirfs/stable/driver.tar?date=20140325 fájlkezelövel bemásoltam erre a helyre: opt/COMODO utána kicsomagoltam ugyanit: opt/COMODO aztán terminálba: cd /opt/COMODO enter sudo ./post_setup.sh szóköz amíg meg jelent az opció: Y/N magyar nyelvet kiválasztottam. És azóta müködik. Az megoldás a Comodo fórumról származik de gondoltam bemásolom ide magyarul is hátha valaki hasznát veszi. Sok sikert.
csuhas32A /opt/COMODO mappa tartalmazza a fájlt: driver.tar néven. Ettől függetlenül LM17.1 nem működik a megoldás sajnos.
.Bendegúz.Mi nem működik? Melyik parancsnál akadsz el?
.Bendegúz.Meg mondom őszintén én Kubuntut használok, ezen a rendszeren müködik eddig még. Más disztribúción még nem teszteltem hogy ott megy e tökéletesen.
Minek neked asztali Linuxra víruskereső? Ennyire nem bízol magadban? Én csak fájlszerverre telepítettem ClamAV víruskeresőt, hogy ne nagyon pakolhassanak vírusos cuccokat a szerverre a kliensek.