Sziasztok! Hogyan, mivel lehetne tesztelni a hálózatot? Ugyanis azt tapasztalom, hogy valamiért elveszíti a rendszer a hálózatot. (Semmi extra nincs telepítve alap 9.04és webmin+SAMBA). Hiba váratlanul jelentkezik, nem lehet kötni semmihez. Újra indításnál minden rendben megy. Ha nem indítom újra a rendszert, akkor nem találja meg. KALMI
Hálózat elvesztés
esetleg ha csak a hálózatot indítod újra? :
sudo /etc/init.d/networking restart
Szewa,nallam is ez volt a problema,kb 1 honapja jelentkezett es mas linux verzional is jelentezett .A firefox 3.5 re jottek a frissitesek azutan jott a problema is en erre gyanakszom,elotte nem volt vele gondom. Sikerult viszont megoldanom ,repult a linux es viszadobtam a gepre a windows 7-et.Azota semmi gond a halozattal.Semmi bajom a linuxal de valami mindig bedoglik rajta anelkul hogy hozapiszkalna az ember.Talan 10 ev mulva lesz egy hasznalhato is belolle,mert verzioszambol nincs hiany dehat.........................
XerixNekem is kernel frissítés után lett ez probléma. (nemhiszem hogy közrejátszik, de akkor patcheltem meg az xorg-ot mert éktelen mennyiségű fizikai memóriát zabált. A baj csak enyhült mondjuk de ez más téma :) ) Kerestem sok helyen de eddig nem találtam választ hogyan lehetne megoldani. Ötlet Valaki? faek