Sziasztok! Hogyan, mivel lehetne tesztelni a hálózatot? Ugyanis azt tapasztalom, hogy valamiért elveszíti a rendszer a hálózatot. (Semmi extra nincs telepítve alap 9.04és webmin+SAMBA). Hiba váratlanul jelentkezik, nem lehet kötni semmihez. Újra indításnál minden rendben megy. Ha nem indítom újra a rendszert, akkor nem találja meg. KALMI

esetleg ha csak a hálózatot indítod újra? :

sudo /etc/init.d/networking restart

SevoirMi lehet ez a hiba? Hol kellene keresni a hibát szerintetek?

SevoirSajnos rendben lefut (OK) val, de nem indul újra a hálózat!!!! Mi lehet ez?

Szewa,nallam is ez volt a problema,kb 1 honapja jelentkezett es mas linux verzional is jelentezett .A firefox 3.5 re jottek a frissitesek azutan jott a problema is en erre gyanakszom,elotte nem volt vele gondom. Sikerult viszont megoldanom ,repult a linux es viszadobtam a gepre a windows 7-et.Azota semmi gond a halozattal.Semmi bajom a linuxal de valami mindig bedoglik rajta anelkul hogy hozapiszkalna az ember.Talan 10 ev mulva lesz egy hasznalhato is belolle,mert verzioszambol nincs hiany dehat.........................

kalmarrSzia! Nekem is hasonló a problémám. Bekapcsolásnál egyszerűen nem csatlakozik internet nincs. Újraindítás nem segít. Kikapcsolom és pár ms után vissza. A második kisérletre csatlakozik az internetre. Van valami ötleted? Köszi

depNa ne viccelj már :D Amúgy én kernel frissítésre gyanakodnék , ha frissítettetek akkor nézzétek meg a régi kernellel és ha ott megy minden ahogy kell , akkor használjátok azt .

• faek válaszolt erre.
            Ennyivel később: 12 nap

XerixNekem is kernel frissítés után lett ez probléma. (nemhiszem hogy közrejátszik, de akkor patcheltem meg az xorg-ot mert éktelen mennyiségű fizikai memóriát zabált. A baj csak enyhült mondjuk de ez más téma :) ) Kerestem sok helyen de eddig nem találtam választ hogyan lehetne megoldani. Ötlet Valaki? faek

Ennyivel később: 7 nap

bubo1Rájöttem. Sajnos a háló kártyám halt meg(HARDVER hiba). Érdekessége, hogy kiszámíthatatlan időközönkét hal meg, azaz egyszer jó, utánna meg nem.... KALMI

Ennyivel később: 13 év