Az Ubuntu kezeli a Vista és az XP drivereket?
puhoPróbáld ki live - módon. Ha úgy bootol, működik minden, van hang, kezeli a monitort, van hálózati , WiFi, stb., akkor nagy baj nem lehet.
HtibiTe is szatmári vagy? Nagyon örülök, nem láttam még szatmári ubuntust. Egyelőre fel van települve a 64 bites Ubuntu, még nem panaszkodott, most csak attól félek, hogy az internet kapcsolatom meg fog szakadni, mert ha a másik gépbe dugom be az internet drótját, megpróbálok felmenni a netre a másik gépről aztán meglátjuk. Azt nem értem, hogy nagyon sok CD-t kaptam a géphez, ezek mind feleslegesek Ubuntu alatt? Van például egy 3,5 inches CD USB 2.0 Card reader akkor van egy MSI Extras (ebből van 2) és van egy Digital ez LG Ezek most mind feleslegesek?
puhoUbuntuhoz nem kell semmi driver cd, ahogy fentébb írták, ha ubuntuval "kompatibilisek" a hardware-eid (80-90%), akkor tuti menni fog, nem kell driver-ezgetni, mert alapból a rendszerbe van. Ez totál más rendszer mint a win. Ha liveCD hibátlanul megy, és kezeli a hw-eidet, akkor nem lesz gáz.
A bongeszo allandoan azt mondja, hogy a bongeszo frissitese befejezodott, ezert ujra kell inditani, de mar ujrainditottam vagy szazszor, es meg mindig azt mondja. Hang most mar van, es van itt egy csomo exe azok micsodak? bluebirds.exe drag&burn.exe
puhoIgen. És én már láttam szatmári ubuntust, nem csak a tükörben. -:) Ha jól emlékszem ubul az itteni neve. Csak amióta (április) megújult az oldal, a tagok nagy többsége nem tölti ki a lakhelyére vonatkozó adatokat (Te se, például). Mások már írták, de leírom én is: a kapott CD-ket tedd el emlékbe (a Windows mellé), Ubuntu alatt nem lesz rájuk szükséged.
HtibiJártam valami szatmári linuxos oldalon, és azt láttam, hogy 6 hónapja nem járt arra senki. Eleinte néhány Kölcseys kérdezgette a compizt, aztán megunták. Igen, mintha regisztráltam is volna azon az oldalon. Nagyon ismerős ez a Heim név, van egy ügyvéd az utcánkban, aki Heim, és egy régi szomszédom aki kiment Svédországba. Még a végén kiderül, hogy szomszédok vagyunk. Legalábbis unokaszomszédok.