A bongeszo allandoan azt mondja, hogy a bongeszo frissitese befejezodott, ezert ujra kell inditani, de mar ujrainditottam vagy szazszor, es meg mindig azt mondja. Hang most mar van, es van itt egy csomo exe azok micsodak? bluebirds.exe drag&burn.exe
Az Ubuntu kezeli a Vista és az XP drivereket?
puhoIgen. És én már láttam szatmári ubuntust, nem csak a tükörben. -:) Ha jól emlékszem ubul az itteni neve. Csak amióta (április) megújult az oldal, a tagok nagy többsége nem tölti ki a lakhelyére vonatkozó adatokat (Te se, például). Mások már írták, de leírom én is: a kapott CD-ket tedd el emlékbe (a Windows mellé), Ubuntu alatt nem lesz rájuk szükséged.
HtibiJártam valami szatmári linuxos oldalon, és azt láttam, hogy 6 hónapja nem járt arra senki. Eleinte néhány Kölcseys kérdezgette a compizt, aztán megunták. Igen, mintha regisztráltam is volna azon az oldalon. Nagyon ismerős ez a Heim név, van egy ügyvéd az utcánkban, aki Heim, és egy régi szomszédom aki kiment Svédországba. Még a végén kiderül, hogy szomszédok vagyunk. Legalábbis unokaszomszédok.
A videokártyához már láttam, hogy honnan tölti le az Ubuntu a drivereket. Amikor beállítottam a vizuális effekteket akkor töltötte le. A többi drivert honnan tölti le, ami még hiányzik. Gondolom a processzorhoz is le kell még töltsön valam i driverfeket mert egyelőre elég lassan megy. Intel Dual2 core a processzorom, de semmivel sem megy gyorsabban, mint a sempron 3200-as.
sziasztok őő hogy is kezdjem :D nem vagy egy nagy linux zseni meg itt is új vok , azt szeretném megkérdezni hogy anélkül hogy feltenném az ubuntut valahogy meg lehet tudni hogy minden működni fog alatta a laptopomon? w-lan tuchpad meg minden szösz.... bocs ha hülye a kérdés ^^