Az Ubuntu kezeli a Vista és az XP drivereket?
puhoIgen. És én már láttam szatmári ubuntust, nem csak a tükörben. -:) Ha jól emlékszem ubul az itteni neve. Csak amióta (április) megújult az oldal, a tagok nagy többsége nem tölti ki a lakhelyére vonatkozó adatokat (Te se, például). Mások már írták, de leírom én is: a kapott CD-ket tedd el emlékbe (a Windows mellé), Ubuntu alatt nem lesz rájuk szükséged.
HtibiJártam valami szatmári linuxos oldalon, és azt láttam, hogy 6 hónapja nem járt arra senki. Eleinte néhány Kölcseys kérdezgette a compizt, aztán megunták. Igen, mintha regisztráltam is volna azon az oldalon. Nagyon ismerős ez a Heim név, van egy ügyvéd az utcánkban, aki Heim, és egy régi szomszédom aki kiment Svédországba. Még a végén kiderül, hogy szomszédok vagyunk. Legalábbis unokaszomszédok.
A videokártyához már láttam, hogy honnan tölti le az Ubuntu a drivereket. Amikor beállítottam a vizuális effekteket akkor töltötte le. A többi drivert honnan tölti le, ami még hiányzik. Gondolom a processzorhoz is le kell még töltsön valam i driverfeket mert egyelőre elég lassan megy. Intel Dual2 core a processzorom, de semmivel sem megy gyorsabban, mint a sempron 3200-as.
sziasztok őő hogy is kezdjem :D nem vagy egy nagy linux zseni meg itt is új vok , azt szeretném megkérdezni hogy anélkül hogy feltenném az ubuntut valahogy meg lehet tudni hogy minden működni fog alatta a laptopomon? w-lan tuchpad meg minden szösz.... bocs ha hülye a kérdés ^^
Nem egészen a kérdésre a válasz, de én win7-re még nem tudtam semmi olyant rádugni, amit ne kezelt volna és driverért nyüszögött volna.