oslinerfeltettem a 8.4-et synapticból, de indításkor azt írja ki az amsn, hogy tkCximage failed... :S

oslinernah sikerült... elindult viszont most megint az a gond, mint azelőtt. betettem az amsn plust a pluginek-hez, úgy tűnik fel is ismeri, de a nevek nem lettek szinesek és a plus menüpont alatt fura karakterek vannak a magyar szöveg közt.

Ennyivel később: egy hónap

r3dsnakeAzt hogyan lehet megoldani, hogy ha egy másik ember használja a gépemet és belép az amsn-be, akkor ne az én képemet tegye ki neki is? Ha így átállítja, akkor mikor én lépek be, az ő képe lesz ott...

Ennyivel később: 14 nap

Sziasztok! Van problémám. Van a gépen 3db felhasználó. Az egyiknél mikor el van inditva az amsn akkor csak az ablak kerete látszódik, és más semmi. A többi felhasználónál meg tökéletesen működik minden. Ezt a problémát mi okozhatja, és hogyan lehetne megoldani ?

oslinerEzt az aMSN grafikus felületén is be lehet állítani: Fiók->Beállítások->Egyéb fül->és ott a Hang szerver-> ott kiválasztod a rádiógombbal a "a Snack függvénykönyvtár használata.." Nekem így mindig volt hang. (7.10-en is így csináltam + a 8.04-en is) A 8.04-re a repóból raktam fel az aMSN-t :). Mondjuk a hangkeverés nekem 2 gépen s csak akkor megy, ha a hangrendszert ALSA-ra állítom :(. Nekem ezzel az aMSN-nel, amit a repóból raktam most fel, csak annyi bakom lenne, hogy nem igazán megy a fájlátvitel. Elmegy 100%-ig (mondjuk az jó lenne, hogy most nem 5-6k-val megy max. mint régen), de akinek meg küldöm (winxp + msn) ott átviteli hibával megszakítja a küldést :(. Valaki találkozott már ezzel a hibával????? Üdv.: AmperHunter

Ennyivel később: 8 nap

Az a kérdésem lenne hogy nem tudom telepíteni az amsn-t. Honnan tudok hozzá letölteni megfelelő alkalmazást hogy telepíteni tudjak? Köszi

• dns válaszolt erre.

meszi13 Válaszd az egyszerűbb utat: alkalmazások/hozzáadás-eltávolítás/ minden elérhetőalkalmazás kiválasztása. Keresésbe beírod :amsn és telepíti hardy alatt kifogástalanul.

Ennyivel később: egy hónap

Sziasztok! Segítség. Hogy lehet aMsn-en hanghívást kezdeményezni?Nem találom. Ha pedig hívnak akkor nem tudom fogadni mert "audio/video plugin nem indult el..."hiba jelenik meg. Vagy esetleg használjak másik progit?

Ennyivel később: 20 nap

Hello. Letöltöttem az amsn-t a hivatalos honlapról.Elöször le akarta tílatni. ezt megoldottam de aztán mikor már elindult a telepítés és már majdnem befejeződött azt írta ki hogy error:Could not find TCL SCripting Language. Ezt miért csinálja és mi a megoldás??

kispista92megoldás, hogy az ubuntu tárolós aMSN-t tedd föl, mert az kezeli a függőségeit, és fetelepíti a TCL könyvtárat.

Üdv! Nekem olyan problémám van hogyha a megjelenítendő képemet szeretném cserélni, ahogy rányomok egyszerűen kijelentkezik a gép...ezt miért csinálja?

Ennyivel később: 13 nap

Az amsn belépéskor hibát ír ki amikor megnyomom az elolvasatlan (offlione) üzeneteket itt egy kép róla, ez az elolovassa az offline üzeneteket kérdés után igen-re nyomva jelenik meg, és nem tudom elolvasni, és ez minden amsn inditaskor megjelenik, más massangernél nem, de másnál nem jelenik meg a üzenet hogy van elolvasatlan üzim, lehetne ezt valahogy kikapcsolni?

Ennyivel később: 10 nap

Amsn-nél olyan problémám van, hogy nincs hangja, ha írnak nekem. Illetve ha megjelenítendő képet szeretnék váltani akkor kijelentkezik, mintha ctrl+alt+backspace - t nyomtam volna. A képernyőn lévő szöveg ugyan az.

Ennyivel később: 5 nap

sziasztok! Most raktam fel az aMSN-t, de nem jelentkezik be..azt írja ki h Hiba a szerverhez kapcsolódás közben.. :S mi lehet a gond? köszi.

feverebhát itt mutatkozik meg a fórum azon hibája, hogy vagy 6 aMSN témájú topik létezik egyszerre http://ubuntu.hu/forum/alkalmazasok/amsn-nem-csatlakozik

CruelAngelNem, nem azzal van baj, hogy 6 aMSN topik van, hanem azzal, hogy ennek a topiknak a címe aMSN, nem pedig "aMSN-ben a videó megy, de nincs hang" így egy gyűjtőtopik lett belőle ami rossz, mert a topikcím alapján nem tudod miről szól. Egy téma, egy konkrét kérdés.

Frissítsetek a getdeb-ről! (0.97.2, előtte a régit el kell távolítani!) http://www.getdeb.net/release.php?id=3001 _______ warp

Ennyivel később: 11 nap

Próbálom forrásból telepíteni az amsnt. De nem akar összejönni. A ./configure futtatásánál az alábbi hiba jön. checking for prefix by checking for wish... /usr/bin/wish checking for gcc... gcc checking for C compiler default output file name... a.out checking whether the C compiler works... yes checking whether we are cross compiling... no checking for suffix of executables... checking for suffix of object files... o checking whether we are using the GNU C compiler... yes checking whether gcc accepts -g... yes checking for gcc option to accept ISO C89... none needed checking for g++... no checking for c++... no checking for gpp... no checking for aCC... no checking for CC... no checking for cxx... no checking for cc++... no checking for cl.exe... no checking for FCC... no checking for KCC... no checking for RCC... no checking for xlC_r... no checking for xlC... no checking whether we are using the GNU C++ compiler... no checking whether g++ accepts -g... no configure: error: You need a C++ compiler (g++) to compiler aMSN. Please install g++ and try again Pedig minden telepítve van, amit a synaptic felkínált, a gcc, c++ és a g++ összes verziója. A slackweret futtató notebookomon csak gcc 3.4 van és gond nélkül telepítette az amsn legfrissebb verzióját. Mi lehet a gond?

Ennyivel később: 14 nap

Hogy illetve mivel tudm megnézni az elmentett vagyis naplózott webcam képet? Azt írja hogy nincs telepítve megfelelő program.