frankon el irtam két szot de remélem értitekXD
aMSN
Az utóbbi időben egyre gyakrabban vannak problémáim az aMSN-nel (0.97.2). Próbáltam már újratelepíteni is, de változatlan a helyzet. Ezek jelentkeznek időről időre: - e-mail megnyitása után kilép (ezt gprsec mellett csinálja) - nem csatlakozik, vagy csatlakozás után elveszíti a kapcsolatot (ez elég ritka, de előfordul) - így indul, vagy indítás után nem sokkal ilyenné válik a menü: http://www.flickr.com/photos/25903688@N04/2859891072/sizes/o/ ilyenkor semmihez nem férek hozzá, bezárni se tudom, csak egy kis fehér ablak jelenik meg.
Üdv! Nem tapasztaltatok furcsaságokat az aMSN-nel mostanában? Nekem abba kellett hagynom a használatát, mert egyszerűen nem akart működni. Nem volt frissítés már egy ideje, szóval nem tudom, honnan jöhetnek a problémák, de nagyon zavaróak. Megszakad a kapcsolat, kijelentkezik, bontódnak a beszélgetések, lefagy, bezáródik, ha megnyitom a beérkezett üzeneteket, stb. Azonban ez az egyetlen, amiben benne van minden, amit használok. Emesene például nem jeleníti meg, ha valaki felvesz a listájára, Galaxiumban nincs e-mail támogatás, a Pidgin meg semmiféle értesítést nem jelenít meg semmiről. A többi klienst hagyjuk, azoknak is vannak hiányosságaik. Találkozott más is ezekkel a problémákkal, vagy az én rendszeremben van a hiba? Megjegyzem csak aMSN szórakozik.
Vettem egy M-TECH webcamot és sehogyan sem tudom elindítani.Mivel kezdő vagyok nagyon érthető válaszokat kérnék .Köszi.
HiglanderÉn meg vettem egy M-TECH GPS vevőt és rá kellett jönnöm, hogy a supportja=0. A hozzá adott manualban azt írja, hogy support a: www.mtechasialtd.com oldalon található, no azt meg meg lehet nézni, hogy ott mi van! Ez egy ocsmány cég. Szerintem nem szabad tőlük vásárolni. (Tudom, eső után köpönyeg...)
Sziasztok! Ma frissítettem az Ubuntu-t 8.10-re. AMSN-be amikor be akarok jelentkezni a következőt dobja ki: "Az aMSN mostantól az MSNP9-et használja, ami biztonságos SSL kapcsolatot használ. Hogy használhasd az SSL-t, fel kell tenned a TSL nevű modult, ami nincs feltelepítve. Ez a varázsló segít neked, hogy letölthesd és telepíthetsd a TLS-t. Válaszd ki a rendszeredet, s így le tudom tölteni a szükséges fileokat." Kiválasztom a rendszeremet, hogy Linux-x86_64 A rendszerem 64 bit-es, a többi felsorolt lehetőségnél nincs olyan hogy 64. Letölti, felteszi, rányomok, hogy bejelentkezés és nem megy. Valaki tud segíteni?
Lehet, hogy rossz helyre írok, de azért próba szerencse :). Amsn-nél beállítottam a füllhallgatót és a mikrofont a teszthangot lejátsza a mikrofon működik és minden hang megy, de mikor hanghívást kapok akkor kiírja, hogy "audió és videó média indítása sikertelen". A kimeneti és bemeneti eszközök beállítási lehetőségeit is kipróbáltam, de ez sem hozott megoldást. Tűzfal esetleg lehet probléma? Segítségeteket előre is köszönöm! isti
Sziasztok! Nekem az a gondom, hogy az aMSN-ben nem tudok új partnert felvenni. Az esetek 99%-ban azt írja ki, hogy hibás azonosító.
Ubuntu 8.10 alól vagyok aMSN -webcamos problémám: belépek MSNre, nyitok egy partnerfület és ott Szerkesztés/Hang és Kép beállítások módosítása, kiválasztom a camot, de fekete kép (Trust WB-1400T webcamról lenne szó) Nemtudom mit tegyek...másik MSN kliensel próbálkoztam volna, de a többiben nincs webcamera...legalábbi nemtaláltam. Ötlet?
Egy ismerősőm hívta fel a figyelmemet a tegnapi nap folyamán, miszerint, vagy csak az MSN-em "vírusos"(vagy férges vagy akármi), vagy az egész Win-em, mert linkeket küldözgetek neki mikor nem vagyok bejelentkezve. Mondtam neki, hogy az általa említett egyik sem lehet, ugyanis nekem egyik sincs. Arra a következtetésre jutottam, hogy a server lehet fertőzött talán, esetleg már mégnagyobb üzemben mennek a jelszólopások?(irigylem hogy mennyi idejük van) Mondjuk pont elötte két nappal cseréltem a jelszavam, de megtettem mégegyszer(mellesleg erősnek titulálja). Esetleg egy olyan "vírus" lehet ami nála bújik meg és azt hiteti, hogy én vagyok fertőzött? Ez lehet a "link"-es férgek újabb változata? Csak érdekesség képpen. Esetleg hallott valaki valamit ilyenről? Érdekelne.
younfoxÉn olyat tapasztaltam, hogy ismerősömtől kapok spam/virus/malware linket. Kiváncsiságból megnézve a linket, az elkéri az MSN címem és jelszavam. Na most ez esetben van egy szerver aminek sikerült megszereznie (valszeg tőled) az MSN elérhetőségedet és most ő maga csatlakozik fel MSN hálózatra a nevedben egy-egy pillantra, hogy spameljen, majd lelép. Ha valóban ez a helyzet, akkor jelszó változtatás után meg kell, hogy szűnjön a probléma. Ha továbbra sem szűnik meg, akkor vagy az ismerősöd a fertőzött valóban (kérdezz utána, hogy más ismerősöd is kap-e tőled spamet msnn), vagy pedig bármily hihetetlennek hangzik is az Ubuntud/aMSN-ed fertőzött.
zltA jelszavam csak úgy lophatják el, ha az aMSN-emre csatlakoznak mikor beírom, ugyanis nem irom be máshova. Még a hotmail-es postafiókba is csak akkor mikor épp leváltom, ugyanis nem használom, és nem érdekel ha jött rá üzi .Szóval elég körülményesen lophatták el akkor, de semmi sem lehetetlen.Nyilvános helyről sose msn-ezek. A linkeket meg alapból meg sem nézem amit más küld. Mióta utoljára beírtam valahova,azóta 7-szer cseréltem jelszót és mindegyik független mindentől, nem sorozaton alapul, nincs köztük semmi hasonlóság, stb. Ezért mertem ilyenre gyanakodni. De nincs kizárva hogy Ubi-ra is már van ilyen fertőzés...a lehetőség fenn áll. De szerintem erről hallanánk mostanában ha lenne.
nem tudja valaki, hogy az amsn programban hogyan tudok más csoportokat is megjeleníteni, hogy ne csak Elérhető és Kijelentkezett legyen? Megvannak a csoportok, csak nem mutatja őket :S
Az amsn egy ratyi. Nem tudok vele kapcsolódni.:-( minden függőséget automatikusan engedtem települni. ráadásul az ultimat-ben alapból települ az amsn. Ellenben. Az emsne gond nélkül kapcsolódik.Tehát nem a Ms szerver a ludas. UBUNTU ultimate 2.0 használok Sajnos az emesene, fejlesztés alszik :-( Hiba egyszerű, a szerver nem tud kapcsolódni. Teljesen mindegy melyik verziót rakom fel. synaptik vagy deb csomag letöltéssel teljesen mind egy! :-( A web kameráról már nem is írok, mert azt eddig egyik ubuntu sem tudta használni a 6.04 óta próbálkozom.De hiába!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Annó a suse 8.X ill a 9.X gondnélkül kezelte a trust 320 spacecam-ot. Bármilyen leírást próbálok ki nem müködik, pedig a rendszer látja hogy omnivision chipes a webcam. Sajnálom, hogy a suse meg szűnt olyannak lenni amilyen volt az opensuse már nem az igazi. :-( Azt vettem észre hogy a Linux közösség is teljesen M$oftá válik és sajnos a sok disztrib ezer felé húz, és ami az egyiken ok az másikon nem amit az egyik támogat a másik nem. úgy látom egy másik oprendszert kell keresnem ami még egységes, és nem egymás ellen fejleszt. Sajnos a linux átváltozott ilyenné.:-( Pedig én igazán imádom a Linuxot. De, én használni akarom és sem időm,sem energiám forráskódban szöszmötölni, kernelt hekkelni. A windows pedig nem az én világom. :-( :-( ;-(
szemne Segítség! A 8.10-es Ubuntut telepítettük. Mesés cucc, nagyon tetszik, de a mikrofon nem hajlandó működni. Magas jelszintet jelez minden beállításnál. Nagyon kéne, mert nem tudom használni a Skypeot. Már ott tartok, hogy telepítek egy win.t is, de nem szeretném, most söpörtem ki végleg a gépemről. Ja, 64 bites az alaplap, Abit, alaplapi hangkártyával. Ha valaki tud egy vérprofit, aki találkozott már ezzel a problémával, kérem, hozzatok össze vele. Amúgy boldog karácsonyt mindenkinek! Külön a fejlesztői csapatnak, mert amit összehoztak, az szuper!
szemneegész konkrét alaplap sorszám/gyáriszám vagy mi kellene... és arra rákeresni googleben (+ keresésbe ubuntut meg intrepidet), így csak tippeket fogsz kapni