sokadikpeterValóban, az alfák, béták, azért vannak kiadva, hogy "mindenki szabadon elmodhassa róla a véleményét, bátran kritizálja, ezzel is ösztönözve a fejlesztést, és felhívva a figyelmet az esetleges tévutakra... " én idetenném még azt is, ami a legfontosabb, hogy jelezze a hibákat. Nyilván jelezted a problémáidat launchpadon is különben nem így fogalmaztad volna meg. Mert hogy innen nem tudja meg a fejlesztés, az tuti :) De az elsődleges célja ezeknek a verzióknak a tesztelés/visszajelzés közvetlen a fejlesztőknek. Hiába megy jobban már most mint a karmic. Diskurálni természetesen lehet rólla, kell is, de ha nem jelezzük a hivatalos csatornákon, akkor a kritizálás csak "nyavajgás" lesz. Nem kötekedésképp kérdem, de tulajdonképpen mik azok a problémák amikkel ennyi szívás van nállad ubuntun? Mi az, amire szeretnéd a géped használni. Azt olvastam korábban, hogy amint terminállal lesz dolgod, törlöd az egészet :) Nem biztos hogy a linuxot neked találták ki. Ezt segítőkészségből mondom. Én is találkoztam már bizony olyan hw környezettel, hogy nem ajánlottam az illetőnek, mert csak szívott volna vele, vagy olyan feladatokat szeretett volna megoldani, ami natívan nem kivitelezhető, vagy csak hekkeléssel.
No dobok még 1 sört :)