cstd81Hála XP-t nem olyan sokat használtam már, 9x-es szériát meg azért nem sokat mert áramszünet után többnyire vissza se töltött :D ... Vistát meg ezeket az újabbakat éles rendszerként egyiket se hála égnek. Láttam én is betölteni Windowsokat, érdekes, hogy pár gépen a Vista is így tölt be. :O
A gépeket illetően nekem még semmi nem romlott el sohase a gépeinkben. Legelső asztali gépünket 5 év használat után eladtuk, azóta megint 5 éves az asztali gépünk semmi baja, laptopom még 2.5 éves sincs, de semmi baja no meg a többinek sincsen. Családban van még egy ezeréves Dell és egy még öregebb IBM laptop, azoknak sincs bajuk. Le is kopogom. Igazából nem nagyon akarok így belemenni ezekbe a töréstesztekbe, annyira leszarom, ha itthon egyikkel sincs gond legközelebb amikor újítani szeretnék miért vegyek mást? Mi itthon csak használni szeretnénk a gépeket, ezért nem használunk Windowst és ezért veszünk ilyen gépeket, ez vált be, ez marad. :) Mondjuk lehet kissé konzervatív vagyok, de annyi baj legyen...
UI:: Látom utána szerkesztetted. Mivel emeletes ágyról esett le véletlen lökés miatt ezért a gép telibe a kijelzőre esett, ideje se volt megfordulni és még csak elgondolkodnia se a fizikán... De mint mondtam, attól hogy nem lett baja nem vált hobbymá a gépek dobálása. :D