balzamonTe figyuzzál már, értsünk szót végre. Nem azt akarom, hogy mindenki az őskorba menjen vissza meg commodore 64-et használjon! Elismerem a technikai fejlesztések és egyebek fontosságát, a fejlődés szükségességét, de azért nem akarom, hogy multicégek marketing politikája befolyásolja a gondolkodásomat minden szinten. Rég nem vagyok márka függő semmiben, nem érdekelnek ezek a dolgok, de Te azt azért elismerhetnéd, hogy bizonyos nagy vállalatok igencsak befolyásolni akarják a világ és legfőképpen a fogyasztó tömegek nézeteit az általuk kínált árucikkekről, momentán pl.a számítástechnikai dolgokról. Magyarul célirányosan, a bevétel növelés, piac szerzés szempontjából nézik a dolgokat. Még magyarabbul a szart is lenyomják a torkunkon, hogy nagyobb százalékú bevételük legyen. Ez az egész fejlesztősdi, oprendszeresdi erről szól. Szép és jó amit belinkeltél, biztos Te leszel majd ezért a win7 hős védelmezője, meg most mindenki majd pII-est fog venni a win 7-hez, de azért nem ez lesz a jellemző. Nem hiszem, hogy érted mit akarunk mondani, vagy nem akarod érteni. Ezek a fajta viták ott végződnek megfigyeléseim szerint, hogy melyik rendszer vagy gép tud többet és melyiknek jobb a grafikai teljesítménye és/vagy hangja, gyorsasága stb. ! Ezt már a nagy konzolháborúk idején megfigyeltem. Azzal volt tele egy csomó fórum, hogy a ps2/xbox milyen jó/szar, grafika, öreganyámkínja, aztán MS dobta a xboxclassicot egy pillanat alatt/pedig már nagyon ütős játékok jöttek rá a végén/ és megelőzendő a ps3-at kiadták az xbox360-at. Xbox classicosok vehetnek új gépet, vagy le vannak ...! Na akkor fogadtam meg először, hogy tartózkodom a MS fejlesztéseitől, ha egy mód van rá. Nekik ez csak üzletpolitika. Végül is ezért csinálják. De ne velem...