Sziráki TamásHelló.
Nekem nincs cairo-dock, meg conky se.
Annyit tettem még, hogy újraraktam az xsever-xorg -t terminálból, és kevesebb lett a rendszerhasználat.
Aztán kíváncsiságból leszedtem a mini-isot, de csak xserver-xorg -ot tettem rá és gdm -et hogy legyen grafikus felület.
Az egész 1,2 GB. És ott is magas volt a Rendszer átlagos terhelése ! Kb annak felel meg, mint a samsung-driver helyrerakása után, amit kelemeng írt meg fentebb.
Tehát nem a felrakott progik valamelyike a sáros ( kivéve ugye a samsung-drivert, ami kelemeng jóvoltából kiderült ) - hanem az alaprendszer már ilyen.
Azóta is rendszeresen frissítek, és mintha időközben javulna. Mostanában képes 0,02 -őt is produkálni, de teljesen önálló, nem függ attól, mit nyitogatok ki.
Ugye ha csinálok valamit, akkor a kinyitogatott programok arányában nő a Ram-felhasználás, és a proci kihasználtsága. Ami világos.
Viszont a rendszerterhelés teljesen önálló, egyik pillanatban 0.02, aztán meg 0,47, kis idő múlva megint 0,17...affene se tudja, mitől függ, nem tudom eseményhez kötni.
De a rendszer viszont nem akadozik, kezdi elérni a Jaunty gyorsaságát, úgy "érzékszervileg" nézegetve.
Hogy mi a magyarázat, a rendszert mélyebben ismerők lehet hogy tudják, én egyelőre örvendezek annak, hogy végre nem olyan érzésem van rajta, mintha egy vírusos wint-nyúznék.