pommEgyetértek.
Nálam olyan kettősség van, hogy felelek egy pár irodai gépért, ahol napi munkára , stabil rendszerként, mondhatnám megélhetésnek kell egy rendszer.
Eddig a Jaunty tökéletesen bevált.
De ugye megszámláltattak a napjai.
Úgy néz ki, hogy a Lucid-ot is sikerült rávennem, hogy azt csinálja, amit irodába kell, néhány gyerekbetegségét azért kezdte kinőni a fél év folyamán.
Úgyhogy nyilván az irodában marad. És ha marad, akkor ugye 3 évig.
De biztonság okáért " ha valami történne " - azért, meg kíváncsiságból is, már nyúzom a Debian Squeeze-t, nem árt ha ahhoz is konyít az ember valamit.
A saját gépemen meg , illetve egy tesztgépen meg minden újdonságot megnézek..aztán ha a céloknak megfelel, illetve van annyi tudásom, hogy elboldogulok vele, akkor marad, ha nem felel meg, nem marad.
Végül is a Linux, ill, a " szabad világ" erről is szól szerintem.
Amúgy ha jól értelmezem a szöveget, amit toros írt, a cég gazdája " bejelentette" hogy ez lesz.
Tehát nincs értelme semmiféle szavazásnak, meg áldemokráciának látszó locsogásnak. A "gazda" szólt, hogy így lesz, és kész.
" Ajándék lónak ne nézdd a telepítőlemezét ".
És még jól is sülhet el. Az idő eldönti, mert itt a sok hozzászólásból nekem az jött le, hogy nem is igazán tudjuk, miről beszélünk, mert élesben, meg véglegesen senki se nagyon látta.
Majd "látjuk a medvét" és fél év mulva kiderül.
Se vészharang, se dicshimnusz még szerintem nem időszerű.
A közhely itt is bejön, " a puding próbája az evés ".
Még nem ettük meg.