KálmánbátyámElnézést, de valahogy átsiklottam felette. Lehetséges hogy afeletti boldogságomban, hogy rögtön elsőre megtaláltam a helyes választ.
Melyik nemhez tartozol?
előre megmondom, hogy több fiu van....., de legyen szavazás )
Lehet igy keletvolna a kérdést feltenni. Lány/Lány Lány/Fiu Fiu/Fiu Fiu/Lány
Messze nincs meg az 5%.
Arról nem esett szó, hogy mi van azokkal, akik se férfik, se nők, se hermafroditák. xD Kéne kiírni szavazást az igenről és a mégséről is. (Igen, nem, mégse)
Luth3rAmikor az ember férjül vesz valakit, rájön, mi is volt az igazi boldogság. Utána kivárásra játszik, a férfiak előbb halnak.
Dr. SzösziIgen, köszi a megerősítést. :)
Engem jobban érdekelne egy olyan szavazás, amiben az iskolai végzettség felől érdeklődnek. Esetleg össze lehetne kötni egy IQ teszttel is (bár nem biztos hogy bevállalnám az eredményt). Érdekes lenne egy életkor szerinti felmérés is.
zaivaldiIgen,bevallásos alapon nem lenne hiteles ...
Ennek a szavazásnak az eredménye valahogy nem meglepő. Amikor arra lehetett szavazni, melyik *ubuntu változatot használod, akkor sem lepődtem meg, hogy a legtöbben az alapváltozatot használják. Én számítottam rá, hogy ilyen kevés hölgy fog szavazni.
Dr. Szöszi(mi van modok? sértő volt? affene sem tud elmenni a csipke lelketeken... akkor talán ez:) "- Ha maga lenne a férjem, én mérget kevernék a kávéjába! - Ha maga lenne a feleségem, én meg is innám!"
ar3.14Az iskolai végzettséges szavazásnál az lenne a probléma, hogy sokan azért szavaznának középiskolai végzettségre, mert egyetem/főiskola -t most tolják. Szerintem sok ilyen felhasználó van. Esetleg lehetne olyanra szavazni: középiskola, felsőoktatás folyamatban...