Vivienen csak annyit fuznek hozza, nem nem folytatni akarom, csak mint labjegyzte :) szoval, hogy nekem is probaltak tiltani regen a szulok a netezest, akkoriban meg ugye modemes betarcsazos jofele 33,6k-s modemem volt, eloszor kulso, aztan belso 56k-s. Telefonkabelt eltettek meg ilyesmik, de ugye nem nagyon ertettek hozza es a modemhangszorot is ki lehetett kapcsolni, nekem volt egy tartalek kabelem az ilyen esetekre. Szo mi szo, ha nem tiltottak volna, hanem csak szabalyoztak volna olcsobban megusztak volna, igy amikor csak tudtam neteztem es hovegen jott a szornyu szamla mindig :) Nem tiltani, hanem szabalyozni kell szerintem. Persze a szulok is megerthetoek ha pl. melo utan hazamegy hullafaradtan es mar csak arra van ereje hogy a "hegyi beszed" helyett annyit mondjon, hogy NEM. Ez utobbi viszont... hat na mindenki tudja mihez vezethet... Aztan persze merlegelni lehet azt is hogy epp adott csalad milyen erkolcsi normakkal mukodik, mik a fo aggalyaik, stb. (lehet pl. a szulok szamara nem szimpatikus sraccal chat-el a leanyzo, vagy epp a net artalmaitol akarjak csupan ovni, hisz elofordulhat hogy netes ismeros talalkozni akar vele es kiderul hogy "cukrosbacsi" az illeto).
Ugye, hogy maris nem olyan egyszeru a dolog? Ergo szigoruan maganvelemenyem hangzott el, az meg manapsag ugye kit erdekel? :-) Mindenesetre erdekes alkalmazasa a Linux teritesnek :D