KemiaitesokNem vettem védelmembe. Vagy csak nem látod. Arról beszélek még mindig, hogy nem tudjuk, hogy ő hogyan látja az eddigieket. Mi az, ami szerinte is így történt és mi az, ami nem, továbbá, ha igaz, hogy jó szándékból csinálja meg a gépeket, és a körülmények összjátéka, hogy ennyivel később adta vissza, akkor kicsit frusztráló, ha valaki feljelenti.
Erről jut eszembe: Anno azt mondtad, hogy ha péntekig nem adja fel, akkor teszel feljelentést. Nem vártad meg a csomagot, megtetted. Ráadásul vissza se lehet vonni, ez pedig csak rajtad állt.
Nem azt akarom, hogy rosszul érezd magad miatta, mert attól még semmi sincs megoldva. Azt akarom, hogy felfogd: naiv voltál, és amikor úgy érezted, hogy a jóhiszeműségedet kihasználták – mint írtad is, nem ez volt az első eset –, akkor bepipultál, és te is igazságtalanul jártál el, holott lehet, hogy igazad van a szándékaival kapcsolatban, de nem biztos.
Továbbá, mint azt többször leírtam: Ahol pénz van, ott nincs barátság, ha felelőtlenül, és nem időben csinálja meg a dolgokat, akkor ne várja, hogy pozitívan állnak majd hozzá.
Nem tudom, van-e rá lehetőség ezt megmondani, majd megkérdezem, de mondom előre: ha be is lépett, nem biztos, hogy volt ideje vagy kedve válaszolni és kifejteni, mi is történt.