mukkHa jól vettem ki a szavaidból, akkor te is azt hiszed, hogy baddewil pártját fogom. Azt mondtam, hogy azért szólok mellette, hogy az érme másik oldala is jelen legyen. Tapasztalatból tudom, hogy az embert támadhatják olyan miatt is, amit egyébként nem követett el, csak „Hát az biztos úgy van, mert hát öööö… én ismerem a fajtáját…, és ez biztos ez…”.
Na most ilyen alapon levezethetem neked, hogy Kemiaitesok valójában az egészet azért csinálta, hogy baddewilt a közösség előtt lejárassa, magát folyamatosan ártatlannak beállítva, és emlegetve, hogy ő milyen sokat tett az ügy rendezéséért. Viszont az egész csak kreálmány, hiszen csak olyan pdf-eket láttunk bizonyítékként, amit bárki elkészíthet otthon – és valljuk be elég sokáig is tartott. Hogy mit akart vele elérni? Személyes bosszú például. Honnan tudod, nem ismerték-e egymást korábban? Nyilván hülyeség volna egy ilyen dolgot kitalálni, de az a nagy helyzet, hogy konkrétan láttam már ilyet.
Egy illető meginterjúvolta saját magát, majd település szerte szétküldte újságként, hogy azt reklámozza, milyen jól végezte a dolgát. „Mindenki tudta”, hogy ő volt, kivéve a falu fele, akik elhitték. Az első fele is szerintem csak rosszindulatból „tudta”. Először én is megettem, bár kicsit büdös volt. Szerencsére szkeptikus vagyok az egyértelmű dolgokkal, és igazam lett, az árulkodó nyomok lebuktatták.
Egy másik meg rámontírozta saját magát egy képre Orbán Viktorral azért, hogy jobb színben tűnjön fel. Mint mondtam, láttam már érdekes dolgokat. Akkor most mondjam azt, hogy én „ismerem a fajtáját”?
Én személy szerint valószínűbbnek tartom, hogy Kemiaitesok nem csak kitalálta a dolgot, mert ez a legegyszerűbb (Occam borotvája). Sőt, baddewil hibáját is kiemeltem, nem is egyszer. De ha valaki ezeken felül nem képes felfogni, hogy a dolgok nem feketék és fehérek, akkor ő csak a saját véleményét mondja, nem pedig az igazságot, ergo: így is fogom kezelni.