Hogy tudom telepíteni???
Programok
Egyébként boccs az ilyen hülye kérdésekért, de tegnap kezdtem az Ubuntut.
phoenixHadd tegyen szegény ember ezer meg egy szükségtelen programot a gépére. :) Az Ultimate akkor kell, ha szereted kipróbálni a mindenféle játékokat, programokat, amik az Ubira vannak. Egyébként egyszerűen nyiss csak egy konzolt (Alkalmazások - Kellékek - Terminál), és írd be, hogy wine, utána az exe, amit futtatni akarsz. pl ha az asztalon van az a.exe: wine ~/Munkaasztal/a.exe megj: Nekem még nem Munkaasztal, hanem Desktop van. :)
sztem ennél azért lehet egyszerübben is alkalmazok telepitése eltávolitása\beirod a keresőbe hogy wine és kész is vagy
Használj virtuális gépet. Pl: Virtualbox
Nekem olyan progi kellene amiwel ram-ot lehet optimizálni, mint pl win-en cacheman. Van ilyen, vagy hasonló ubuntu 8.10re? Köszi.
WhiskeysÉljenek az optimista ramok!:) (már megen' Douglas Adams) Ja, hogy memória felhasználást optimalizálni? Arra ott a kernel. (Ha http://hirek.prim.hu/cikk/19681/ ebből a cikkből indulunk ki, akkor nyilván nincs szükség a cacheman funkcióját másoló programra, mivel a Linux nem rendelkezik a Win memóriakezelési problémáival.) Persze trükkök vannak, itt is szerepelt már, keress rá: drop_caches