[törölve]Biztosan ügyes is vagy, értesz hozzá (ahogy jómagam is Windows-hoz, én is meg tudok csinálni "tökéletesen" úgy egy számítógépet Windows-zal, hogy az ne fagyogasson le), de sajnos a tényeken ez mitsem változtat. :)
Nem akarok vitatkozni, de ezt leírnám.
A Windows egy kész operációs rendszer, amit nem kell "megcsinálni tökéletesen". Fel kell telepíteni. Lehetőleg olyan gépre, amiben megfelelő mennyiségű memória van, ami le lett előtte tesztelve és persze olyan merevlemezre, ami szintén le lett ellenőrizve. Én például a processzort sem hajtom túl, mert olyat veszek alapból, aminek megfelelő a teljesítménye. Kaptam olyan gépet is már javításra, amiben olyan videókártya volt, amiről leszedték a hűtő ventilátort, mert hangos volt. Még írhatnék nagyon sok dolgot, ami miatt egy Windows gyakran leállhat, de a lényeg mindenképpen az, hogy a hardware minőségétől függ a software minősége. Ezek a tények és nem az, hogy xaravindóz, mer' nekem mindig lefullad, pedig én aztán értek ám hozzá de nagyon.
Akinek gyakran lefullad az operációs rendszere, az nem ért az alapokhoz eléggé.
MINDEN hibát próbálok Windows alatt is kiküszöbölni, amennyire lehetséges, még akkor is, ha csak a Firefox kellene nekem. Tehát: óóó, valamit elrontottam, ezért kiír valamilyen hibaüzenetet? Nem érdekel, rákattintok az OK-ra és a gép megy tovább VAGY óóó, itt van egy ismeretlen eszköz? Nem érdekel, a gép még működik.... Na, én nem ilyen vagyok!
Valahogy az az érzésem, hogy te el sem tudod képzelni, hogy valaki úgy használja a Windows operációs rendszerét, hogy ne írjon ki neki semmiféle és egyéb hibaüzeneteket. Nem tudom, hogyan tudnálak meggyőzni arról, hogy amiket az elmúlt évben összeraktam számítógépeket, azokat még 4-5 éven keresztül is használják a tulajdonosaik, és semmi bajuk nem volt mostanáig, amikor is egyre gyengébben teljesítenek ezek a gépek, a mai weboldalak megnyitásánál, a sok csicsa miatt. De, ez nem az operációs rendszer hibája.
Szóval, ennek a bejegyzésemnek csupán annyi volna a lényege, hogy elmondjam, hogy a tapasztalataim alapján, ha egy operációs rendszer instabil, akkor az legtöbbször a rossz hardware miatt van, és nem mindig a software ( operációs rendszer ) hibája.
Remélem, elég emberi hangon írtam le, amit akartam... :D