KimariteKöszi Kimarite, majd kipróbálom a dolgokat, ha ma nem is jut már rá időm akkor majd holnap. Ezen kívűl köszi a fáratságod, hogy végigolvastad ezt a sok dolgot :-).
Apofisz, a játékokhoz annyira nem értek linuxon. Én is sokat segítek barátoknak, windows-hoz én is jól értek, linuxhoz nem annyira, de egy pár alapot tudok. Lehet nekem se lenne rossz áttérni linuxra. Írtak itt okosakat, hogy Virtualbox-ban futtatni a windowst linux alatt. Igaz, ezt még nem néztem meg, de windowson láttam virtualpc-t vagy mit, gondolom ugyan úgy működik (nagyjából). Ha már a windowsnál tartunk szerintem ha van hely a gépeden, nem árt ha fent van, a linux mellett. Bármikor jól jön a játékokhoz. Általánosságban a játékokat windowsra írják. Ha valamit próbáni akarsz, mert még nem ismered és lusta vagy linuxra megcsinálni meg utánaolvasni (az valószínűleg úgy több idő) próbálni lehet windowson.
Ezen kívűl, engem nem zavar ha ide írsz, sőt ha valami olyan van szivesen segítek. Ha közvetlenebbül el szeretnél érni, van msn skype xfire, amiken hamarabb elérhetsz mint itt a honlapon, ha valami gyorsabb, de nem olyan bonyolult segítség kell. Ha nyílvánosan nem akarod megadni az elérhetőséged (msn cím pl.) nem gond, akkor írok ide egy mail címet, és arra küldöd el.
Összességébe: örülök, hogy ilyen aktív az Ubuntu közösség, hogy ilyen segítőkész, és hogy aki winfost használ se fujjogják le. Hallottam olyan embert: 'meny csak segítséget kérni az ubuntu fórumra, majd jól elküldenek hogy winfost használsz'. Örülök, hogy nem lett igaza annak az embernek :-)
Még egyszer köszönöm a segítséget :-)