szgyurcsakSajnos nem tudok veled ebben (emulátorok) vitába szállni, mivel nem játszom számítógépen. Arra ott az Xbox, PS2, NDS és a PSOne.... A játékok amiket leírtál nekem is tetszenek, de szerintem alapvetően nem játékra való egy pc. Nekem erős meggyőződésem, hogy kimondottan munkára, és kommunikációra való.
Természetesen nem nézem le azt aki játszik rajta, de szerintem a játékok játékgépen, és nagy képernyőn élvezhetők úgy ahogyan azt tervezték eredetileg.
Felsoroltál jópár játékgyártót, de azt nem, hogy mivel motiválják a programozókat!
Az ilyen cégeknél nem igazán van pénzügyi nyomás :D Ami azt illeti, szeretnék olyan pénzügyi nyomás alatt dolgozni, mint ők :D lehet hogy elég lenne csak néhány hónap, hogy ne kelljen többé a pénzel foglalkoznom. :D
GIMP...
Többek között logótervezéssel, retusálással, montázsok, mozaikképek készítésével és nyomdai előkészítéssel foglalkozom. EDDIG minden olyan feladatra találtam megfelelő plugin-t, amit el kellett vele végeznem. Természetesen számos másik programot is használok mellette, például művészi rajz készítéséhez MyPaint + Digitábla kombót.
"Én úgy látom, hogy a Microsoft jelenleg 90% körül van jelen a számítógépeken, ami azért elég nagy eredmény."
Azért ennek is megvan a magyarázata..... Ha jól emlékszem olvastam valahol egy szerződésről, amit a Microsoft kötött a hardver gyártókkal annak idején, és csak az Ő oprendszerével lehetett eladni a gépeket.. Elismerem, ez egy Hatalmas ötlet volt :D
Ha ez a szerződés nem jött volna létre, akkor nagyobb lenne minden más oprendszer piaci részesedése...
De ha akarod, csak nyugodtan gondold azt, azért van így mert a Win egy király rendszer :D
Ha valamiben tévedek, nyugodtan javítsatok ki.