lil.geryÉn pont az ellenkezőjét tapasztalom. Folyamatosan javítják a visszajelzett problémákat. Pl a compizban megoldották több monitor mellett a tearing hibát, végre tökéletes a kép mindkét monitoron egyszerre. Ez minden más disztróba még mindig gond. Egyedül unity alatt jó. Amit írtál a rádió lens-el kapcsolatban, azt én is tapasztaltam korábban, ha jól emlékszem valami python 2.7 hibaüzivel omlott össze a rhythmbox rádió alatt. 12.10 beta2-ben már ez is OK. Ma egész nap szólt, és egy hibaablak sem ugrott elő.
A rendszer is kevesebbet eszik, és gyorsabb mint az LTS. Szerencsére visszaraktak egy korábbi nautilust is a felhasználók nagy örömére, mert a legfrissebb totál le van butítva. (osztott ablakot kiszedték belőle, stb).
Lehet hogy a szerencsés vas miatt (intel vga), de nagyon jól működik a rendszer már most is. És még csak beta2. Nyilván vannak még benne kisebb hibák, de gőzerővel dolgoznak rajtuk.
Csak azt tudom javasolni, hogy jelezni kell a hibákat! Ha valamit nem tudnak reprodukálni, és nincs visszajelzés, az nem lesz javítva.