viktorioaz egész winchit is átnézi: recursive scan>fájlrendszerre egy katt (tehát csak kijelöl) és ok> el is kezdi. több óra lesz. :)
Vírus írtó
avbmármint rendszerindításkor. :)
Hali Ezt kaptam a googletól 2-szer egymás után most. Elnézést kérünk... ... de az Ön lekérdezései a számítógépes vírusok, illetve kémprogramok automatikusan generált kérelmeihez hasonlítanak. Felhasználóink védelme érdekében jelenleg nem tudjuk feldolgozni kérelmét. Hozzáférését visszaállítjuk amilyen gyorsan csak lehet, ezért hamarosan próbálkozzon újra. Ha időközben az a gyanúja támad, hogy számítógépét vagy hálózatát vírusfertőzés érte, célszerű lehet futtatni egy vírusellenőrzőt vagy kémprogram-eltávolítót, hogy biztosítsa számítógépe vírusoktól, illetve kártékony szoftverektől való mentességét. Ha továbbra is rendszeresen ezt a hibaüzenetet kapja, kiküszöbölheti a problémát, ha törli a Google cookie-kat, és ismét ellátogat a Google webhelyére. A böngészőkre vonatkozó utasításokért forduljon a böngésző online segítségnyújtási központjához. stb. Kezdek megijedni... Nem telepítettem semmi más progit ma, csak egy flashplugint. Valami nonfreet, nem jut most eszembe a teljes neve, de le is szedtem,mert nem működött vele a flash. Tegnap még nem kaptam ezt a guglitól. Nincs más OS gépemen, csak egyedül a xubuntu, ha ez vírus szempontjából számít. Milyen vírusírtót ajánltok? És ha letöltöttem, terminálból hogyan kell teleíteni? Gondolok itt a parancsokra. Sajnos még kezdő vagyok és a hajam már égnek áll a sok problémától.
Végülis beszereztem az avastot, ami egy príma vírusirtó, ismertem, winnnél is ez volt nálam. És linuxra is van :) Lefuttattam, semmi. Azért valahol sejtettem is, hogy nem fog találni semmit. Linuxon? Jó, tudom, hogy van vírus, de csak elenyésző, meg nem is töltöttem le semmit megbízhatatlan forrásból. Szóval most már jó. Google enged is már keresni. Fogalamam sincs miért kiabált. Mindegy, fütyülök rá. Mármint a guglira.
Sziasztok! Én nem is tudom telepíteni az AVG-t mert nem engedi. Azt írja, hogy a csomag tipusa eltér(i386) a rendszerétől(amd64). Ilyenkor mi a teendő? Köszönöm a válaszokat
chicano69Hát nem a 32 bites rendszerre fordítottat telepíted, hanem a 64 biteset. :)
berciXcoreÉS azt hogyan tudom megcsinálni?
chicano69nem kell az amd megjelöléssel foglalkozni, csak hagyomány, lényeg a 64 bit.
[törölve]
chicano69Vagy feltelepíted a multilib csomagokat és akkor már a 32bit-eseket is fogja tudni használni a rendszered.
[törölve]Tudom, hogy a Google jó barát, de nem találom sehol a 64 bites verziót. Ez a multilib csomagok feltelepítése sem igazán segített. Azért köszönöm a segítséget.
[törölve]
chicano69Telepítsd mellé még az ia32-libs csomagot.
[törölve]Fönt van az is! Még sincs változás.
[törölve]
chicano69Ja most nézem, hogy csomagból akarod telepíteni! Az úgy tényleg nem fog menni! A rendszer csak az azonos típusú(értsd amd64-es) csomagokat fogja engedni. Ha nincs amd64 akkor nézd meg, hogy van e forrás, mert azt le tudod fordítani!
[törölve]Köszönöm! Utána nézek! De az is lehet, hogy fölteszem inkább a 32 bites verziót. Van amúgy jelentősége?
[törölve]
chicano69Memóriától függ, ha több van mint 4GB akkor van egyébként nem sok.
[törölve]Köszönöm szépen a segítséget!