Hát ez a marketing duma... ez hatalmas. :D

Szia! Sajnos van abban igazság amit leírtál, de azért nem szabad általánosítani. Azt gondolom, nem helyes egy közösséget megítélni pár (általános emberi normákat be nem tartó) fórumozó miatt. Mivel itt többen vagyunk mint más linuxos fórumokon, nagyobb a szórás is... :) Sokan vagyunk-sokfélék, arról meg egy disztribúció sem tehet, hogy milyen ember az, aki használja...

coco01A regisztrálásod ide valamilyen céllal történt. Kinek mi. Attól még használhatnál ubuntut, a fórumot meg nem muszáj. Az meg, hogy nekem ki mit és hogyan reagált nem jelenti azt, hogy mindenkivel így történik. :)

A jól hangzó reklámszöveg mellett a Canonical is egy profitorientált cég, mint sok másik...

Hahóóóóó! Itt a Föld nevű bolygó! :) Felhívnám a figyelmed arra az apró körülményre, hogy a szándék nem egyenlő a tettekkel és a filozófia sem a való élettel. Tehát olyan földi közösséget keresni, ahol maradéktalanul megvalósul az, amit az Ubuntu filozófia megfogalmaz, gyakorlatilag lehetetlen. Még a hangyáknál is egyeduralom van. Ha levonjuk az összetartó erő eszmeiségét, akkor marad a diktatúra, a diszkrimináció és az erőszak. Ha nem a mi "szagunktól bűzlesz" akkor ellenünk vagy, hiába magyarázod, hogy rádszakadt a drogéria polca. :) Rövid úton kajcsi leszel, ha el nem futsz. Szóval mit vársz az emberektől, akik közel sem annyira fegyelmezhetőek, mint a hangyák? Értem én, hogy jó magasról, mindentől távol szemlélni eme sárgolyót, de néha azért szétnézhetnél az emberek közt is. :) Alapvetően nem rosszak, csak olykor máshogyan értelmeznek dolgokat, más értékrenddel bírnak, amik néha félreértésekre adhatnak okot. :) "Ja, ha csak nem azt akarod válaszolni, hogy „igazából nem is vagyunk ilyenek”" De! Ilyenek vagyunk mi emberek! Sokfélék, sokféle érzéssel, reakcióval, erénnyel, erénytelenséggel, de leginkább tökéletlenek, akik legalább próbálkoznak. Ki így, ki úgy. :)

Te jó ég, már volt egy ilyen "tag" aztán töröltette magát, csak tudnám mi ez a grafománia? Ha nem szimpi neki akkor miért ide ír? Ott a canonical írjon nekik, ha akar. lopott windows, Mac OSX-el nincs baja? Írjon egy jobb oprendszert, ha már ennyire nyavajog.

CsabeeVárjál. Ő egy szót sem szólt az Ubunturól (lehet ki sem próbálta). Csak a fórumról van véleménye. Talán poliverzum fórumát is meg kellene néznie. Ott nincsenek beszólások. :-)

rapfenHa az, amire gondolok, ott hozzászólások nincsenek, nemhogy beszólások.

rapfenLehet, hogy belebotlott Dr.Szözi irásaiba. :-D (bár nekem többnyire tetszett).