ubuntu.hu – kártékony?
A válaszom, igen. Egyértelműen igen, mert Pl.: a Windows 8.1-en is tele van az oldal reklámokkal internet Exploreren és valószínű jelenthették az M$-nek hogy ezt a gyorsan terjedő Ubuntu disztribúciók M.O.-n nem teszik direkt abból a célból, hogy tönkre tegyék Amerikát, ezért teljesen jogosan támadó oldalként jelentették. Szerintem. És vagy megbántottuk Vér Pistit! :( Jelzem a képen egyszerre szerepel a torrent és az ubuntu szó és kitudja menyire értelmes az USA internet "lehallgató" szoftver :)
rapfen...cselekmény? Az M$ szerint igen. M.O.-on a Zemberek(politikai szakkifejezés) többsége, Széplaky tájszólással beszél, amivel én nem értek egyet és igen a többség birka és primitív. Állj szóba velük és megérted. (vagy közülük való vagy) A tetoválás maga a bűn, őzés nem kell hozzá. Ugye mi most OFF-olun!
Szépen, okosan beszélgessetek, írogassatok!
A Luakit még nem szólt, de meglestem Iceweasel-el és Google Chrome-al is.. mindkettő problémásnak jelezte az oldalt.
simanzolién most problémamentesen feljöttem ide - ubuntu 12.04 linux alól chromiummal
kepesviccedMost mit mondjak erre... Ügyes vagy...?!
Tudunk a hibáról, átmenetileg orvosoltuk.