richi105Megkövettem fórumtársamat nálam is elkezdődött. Veszély: rosszindulatú programok a láthatáron! Érdekes én tovább engedtem és még élek. Ebédig már csak kihúzom valahogy.

richi105Máris támadásba lendültek, hamarosan távozik a füst a gépedből. :D

richi105De a géped azóta jó zombiként vesz részt a világ szebbik fele ellen irányuló összeesküvésben. :)

a mesterAzért kíváncsi lennék milyen károkat okoz(hat)ott azon a két oldalon.

a mesterSebaj! A nagy ijedségre megyek és inkább szisszentek egy sört!

rapfenÉn odakattintottam, és "azon a két oldalon" további más oldalak jöttek szóba. Nekem úgy tűnt, hogy amonnan jött az anyag, a teljeskör csak áldozat volt. (De mint írtam, nem értem a magyarázatot.)

A válaszom, igen. Egyértelműen igen, mert Pl.: a Windows 8.1-en is tele van az oldal reklámokkal internet Exploreren és valószínű jelenthették az M$-nek hogy ezt a gyorsan terjedő Ubuntu disztribúciók M.O.-n nem teszik direkt abból a célból, hogy tönkre tegyék Amerikát, ezért teljesen jogosan támadó oldalként jelentették. Szerintem. És vagy megbántottuk Vér Pistit! :( Jelzem a képen egyszerre szerepel a torrent és az ubuntu szó és kitudja menyire értelmes az USA internet "lehallgató" szoftver :)

peterhMiért? A torrent az mindjárt bűncselekmény? További demagógiák: Akin tetoválás van az meg mind bűnöző. Aki tájszólással beszél az meg mind buta, primitív. Akinek nincs akváriuma, ...

rapfen...cselekmény? Az M$ szerint igen. M.O.-on a Zemberek(politikai szakkifejezés) többsége, Széplaky tájszólással beszél, amivel én nem értek egyet és igen a többség birka és primitív. Állj szóba velük és megérted. (vagy közülük való vagy) A tetoválás maga a bűn, őzés nem kell hozzá. Ugye mi most OFF-olun!

UdiIndok? Ezt nem tudtam megállni mosoly nélkül: "Az utóbbi 90 napban ellenőrzött 8 oldalból 0 oldal töltött le és telepített rosszindulatú szoftvert a felhasználó beleegyezése nélkül." Itt a leglényegesebb adat a 0! Én egyébként még (már?) nem találkoztam a figyelmeztető üzenettel.

Szépen, okosan beszélgessetek, írogassatok!

A Luakit még nem szólt, de meglestem Iceweasel-el és Google Chrome-al is.. mindkettő problémásnak jelezte az oldalt.

simanzoliNa, ami jó hír: nekem, mint téma indítónak is megjavult mostanra. :)

Tudunk a hibáról, átmenetileg orvosoltuk.

Iceweasel 24.4.0 és Chromium 34.0.1847.116-1~deb7u1 Debian alatt is veszélyesnek azonosítja az oldalt... Gondolom, teljesen felesleges több böngészővel is kipróbálni, az eredmény nem fog változni. Kérdezem, mert nekem ilyen téren nincs tapasztalatom: Linux alól felkeresve az ilyen oldalakat, mi történhet? Nem az érdekel, amit oda írtak az adott oldalon, hanem a gyakorlati tapasztalatok? Én nem pánikolok.