ztsoftIgazad van, legalábbis részben. Ha azt vesszük, hogy a kiindulási állapot a böngésző gyári "ajánlott" hivatalos beállításait takarja, akkor amit most írtál problémaként, nem jelentkezhet. Persze témázható a böngésző, de....
1. Gondolom ez nem egy hivatalos Mozilla által fémjelzett téma lehet, hanem xy készítette és töltötte fel a letölthető témák közé (amik nincsenek bevizsgálva a Mozilla által és más személy/csoport által sem, max. pontozzák a userek), így semmi sem garantált a működését és a megjelenítését illetően.
2. Igen, a webprogramozó "hibája", hogy nem készíti fel az oldalt minden eshetőségre. Minden eshetőségre viszont semmilyen szoftvert vagy terméket nem lehet felkészíteni, mert ezek most itt extrém esetek. Egyébként a problémád nem csak neked zavaró, mert volt időszak, mikor nekem is minden dark témájú volt az OS-em alatt és zavart, hogy az emberek 99%-a nem így használja és ezért mindenhol világítanak a fehér dolgok... :D de elfogadtam, mert kisebbségnek számítottam az igényemmel, és mindenkinek nem lehet a kedvére tenni.